0 Anmeldelser SKU: h98264

Sygeplejerske Print-Grøn Snor Tasker Unisex Mode Softback Taske, Sko, Taske Fitnesscenter Rejse-School-Rygsæk Taske Med Høj Kapacitet Opbevaringspose

På lager


Sygeplejerske Print-Grøn Snor Tasker Unisex Mode Softback Taske, Sko, Taske Fitnesscenter Rejse-School-Rygsæk Taske Med Høj Kapacitet Opbevaringspose

STØRRELSE

Vores snøre posen er unisex med dimensioner af 33cm x 38cm, som er stort nok til at bære forskellige elementer såsom sportstøj og sko, handsker, sport håndklæder, svømning udstyr, og daglige fornødenheder.

Forbedret holdbarhed og komfort: Vores snøre rygsæk er lavet af high-density polyester, som er super holdbart og kan holde til dagligt slid og ælde.Snøre lukning giver dig mulighed for hurtigt at gemme elementer og let at sætte i og tage dem ud.Den tykke snor forhindrer skuldre fra at blive kvalt, og hjælper med at reducere den byrde på skuldrene.

Maskine afvaskelige: Vaskbar er et must for enhver snøre posen.Disse snøre poser kan maskinvaskes, anbefales det at bruge et mildt rengøringsmiddel og hænge til tørre!

Formål: Disse snøre rygsække er meget velegnet til skole, fitness, sport, yoga, dans, rejser, carry-on bagage, camping, vandring, teamwork, uddannelse, osv.!Denne sportstaske snor er også til mænd, kvinder og børn En stor gave.

Vi er engageret i at skabe unikke og meningsfulde gaver til drenge og piger til dig, at bringe mere glæde og sjov til dit liv.Din tilfredshed er vores største forfølgelse.

Kvalitet og service: Vi er forpligtet til at give kunderne en god shopping oplevelse.Hvis produktet har nogen problemer med kvaliteten, så kontakt os og vi vil løse det for dig inden for 24 timer.

kr25.36 kr44.49

Del

Sporty Grøn Rygsæk, Rygsæk Mand, Miniskirt Sexede Kvinder, Longchamp, Rygsæk Skole, Rygsæk Mænd, Sko, Rygsæk, Blød Grøn Rygsæk, Casual Nylon Rygsække, Rygsæk Feminina.

Mønster Sygeplejerske rygsæk
Mønster Type Tegnefilm
Kapacitet Under 20 Liter
Vigtigste Materiale Polyester
Model-Nummer sk1234/202106101519zt01 Sygeplejerske Snøre Bag
Stil Mode
Lining Materiale Polyester
Element Type Rygsække
Scene fitness, Skolen, sport, rejser
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Rygsække Type Softback
Køn unisex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Udvendig Ingen
Regnslag No
Technics Udskriv
Lukning Type STRING
Dekoration Ingen
Regnskabsmæssige System Arcuate Skulderrem
Crowd KVINDER, Piger, Teenagere, MÆND, Studerende, Børn
Søg