0 Anmeldelser SKU: h946

4 Pakker High-Density Fine Mesh Udskiftning af Pose - 16 tommer x 24 tommer Vakuum Pool Støvsuger Poser med Pull-Lås

På lager


4 Pakker High-Density Fine Mesh Udskiftning af Pose - 16 tommer x 24 tommer Vakuum Pool Støvsuger Poser med Pull-Lås

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Fremragende kvalitet: med premium-finmasket udskiftning taske, fine syning og high-density farbric det er ikke let at bryde, og kan fange selv de mindste Partikler uden at bekymre sig om at udelade noget.At være en bedre kvalitet end den mesh taske, der fulgte med produktet, der er købt på home depot.Fortjent til at betale for det.

Unikt Design: i modsætning til andre fine mesh udskiftning taske, vores produkt har særlige træk og lås, kan du tilslutte det til din støvsuger, der kan få dig til at spare mere tid fastsættelse af enheden og forbedre ren effektivitet.

Bred anvendelse: 4 sæt fine mesh udskiftning taske kan fange meget af de ting, i pool-vandet, såsom blade, pinde eller snavs, vil vi sørge for, at du kan få mest brug for det, og passer til alle swimming pool blad tomrum.

Brug indledning: at gøre låsen mere stabile være opmærksom på at trykke på låsen og fast på det rigtige sted og gøre en anti-slipknot under lås,mesh blad taske med pull og låsen for at sikre taske til pool cleaner, som vil gøre dig bruge korrekt og med succes.

Specifikation: det er relativt større plads nok til at gemme mere blad, stick og snavs.Så du behøver ikke at ændre taske hele tiden.

Farve:Hvid

Materiale:Polyester

Størrelse:60.96x40.64cm

Pakkens Indhold:

4 * swimmingpool fine mesh taske

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Hviidunderlig.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Hviidunderlig.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

kr67.37 kr93.56

Del

Fløjl Pose X, Glas Celle Pack, Telefonen Pack Pink, Pack Xeon X 79, X-pression Hår Pack, X Pakke 300, Taske Pack Xaiomi, Xz3 Glas Pack, Cabim X Rygsæk, X-lander Taske.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg