0 Anmeldelser SKU: h86213

Romantisk Hjerte-formet Pink Baggrund Portræt Fotografering Bryllup Fødselsdag Photozone Decors Baggrunde Studio Tilbehør

På lager


Vinyl materiale, der Ikke er vandtæt;det har mindre krølle, Kan kun bruges til fotografering baggrund; Maksimal problemfri bredde af 300cm du kan stryge det for at fjerne rynker,Krøller kan blive bedre.

Brug

Denne digitalt-oprettet baggrund er et fremragende portræt baggrunden for folk i alle aldre.Det er også velegnet til fremvisning af store skærme og boligindretning, samt at fotografere stadig liv arrangementer og produkter.

På denne baggrund er ideel til en bred vifte af arrangementer, såsom baby showers, bryllupper, skole proms, fester, brude brusere, og ferie festlighederne.Det fungerer også som en fantastisk baggrund for live-optrædener, såsom spil, talent-shows, koncerter, kirke, konkurrencer og festivaler.Det er perfekt til tv-og videoproduktioner.Hvis du har brug for at tilpasse, skal du være opmærksom på at de oplysninger her!! Hvis du ikke har købt endnu, bedes du kontakte kundeservice.Vores designere vil designe det for dig.Hvis du allerede har betalt for at købe, og du vil tilpasse en kulisse,bedes du sende din tilpassede oplysninger til os inden for 12 timer.Ellers kommer vi til at lave og sende pakken i henhold til det oprindelige billede.

Fotografering

Baggrunde skal holde afstand til at tage billeder.Også mange store format billeder, der kan virke en smule pixeleret.Forskellige belysning vil have forskellige skydning effekt,kan du prøve at justere lyset til at gøre dine billeder bedre.

Fjern Krølle

Rul det (Tæt)på et rør for en nat eller længere for at forbedre krølle.Hvis nødvendigt, kan du strygejern bagsiden (ikke billedet side) med lav tempertrue til nemt at fjerne den krølle, for At undgå mulige damp skader, læg et lag af tør klud mellem baggrund og jern.

Om farve forskel

Da den farve på skærmen og printeren er fundamentalt forskellige, farve forskellen er uundgåelig, men vi kontrollerer denne fejl meget godt, og vil ikke påvirke effekten af foto-optagelse.

kr57.27 kr74.36

Del

Xr Telefon Lego.

Pakke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug Fødselsdag, fotografering studio, party, festival fest
Enhed cm
Type Spray Malet
Stil Børn
Mærke SZFOSITE
At krølle At reducere den krølle af strygejern
Max Bredde 300cm(10 fod)
Materiale Vinyl
Størrelse Width x Height
Model-Nummer HA1247
Søg