0 Anmeldelser SKU: h846

For KTM 690 DUKE 2012-2018 2019 2020 DUKE 690 DUKE Decals Motorcykel Anti Slip Tank Pad Klistermærker 690 DUKE Beskyttelse

På lager


Velkommen til min butik!

Hvis du kan lide andre shippingments ,så fortæl mig.

Vi vil give dig detaljerne af den forsendelse, du har brug for.

Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,ved at sikre disse dele passer til din

motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber.

Bemærk:

Bemærk, at farven på produktet logo er hvid.

Item Specifikke:

Eftermarkedet 100% Ny Konstruktion af Høj Kvalitet Silica gel med en super stærk lim 3M sticker Custom designet til at passe rammer og gas tanke.

Beskrivelse:

Motorcykel Tank Greb blev udviklet til at forbedre kroppen, cykel kontrol, og øge ryttere komfort.Gribende din motorcykel mellem dine knæ eller lår forbedrer den overordnede kontrol af din tur gennem en bedre sikring af din krop, vægt og sæde position i henhold til de kræfter, bremsning, sving, acceleration, mens også relievi ng pres fra dit håndled, albuer, skuldre og nederste del af ryggen, der giver dig en øget kontrol og en mere behagelig, sikker tur .

Montering:

For KTM DUKE 690 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

1)Rederier:

Vi støtter overførsel af"air mail",forskellige lande og Forskellige ordremængde.vi sender ved forskellige luft mail.fordi nogle air mail ankommer dit land vil hurtigere til forsendelse.du kan også sende kode og dit telefonnummer i din bestilling.for shipping sikker.Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

2)forsendelse tid:

-Normalt, varen vil blive sendt ud inden for 2 - 5working dag af International Air Mail efter betalingen ryddet.

Den shipping tid er ikke garanteres.Nogle gange kan det har en lille forsinkelse, som Told-check pakker strengt.

Hvis dit ikke acceptere den shipping tid ,skal Du ikke byde

Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning ying.

3).Bemærk venligst at din Telefon når din betaling.Telefon er must for international ekspres forsendelse.

4).Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

1.Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kunde

tilfredshedsgaranti.

3.Jeg er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet.

4.Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

Hvis du har nogen spørgsmål, Bedes du kontakte os via e-mail, så vi

Åbningstider: Tir-Fre 10:00-18:00 (Kina Tid, GMT+8:00)

Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger stjerne Rating på 5.

Hvis du planlægger at give os en neutral/negativ feedback, så skriv til os med det samme så vi kan gøre vores bedste for at løse dit problem

Vi er glade for at erstatte eller refundere defekte varer og har til formål at løse ethvert problem hurtigt og til din tilfredshed, eller pengene refunderet

1.Modtager forkert vare

2.Din modtager ikke varen

3.Din ikke tilfredshed elementet kvalitet

4.Parcel Tabt

Lad os venligst vide ,Vi vil give dig en 100% tilfredsstillende løsning

Vi vil ikke acceptere returnerede varer mere end 21 dage efter levering.

Hvis varen er returneret, fordi de køber nægtede at underskrive eller ukorrekt adresse eller uafhentede varer, og køber skal ansvaret for, at alle retur & re-sende porto gebyr.

Bemærk:

1.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.

Hvis du ikke modtager et svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke har nået fuld størrelse.

2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback.

3. Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig. Så hvis du har problemer, bedes du e-mail til os med det samme.

kr133.47 kr177.96

Del

Ktm 690 Duke Side Klistermærker, Ktm Skyder Super Duke, Ktm Duke 690r Klistermærker, Fronter Diske Ktm Super Duke, Ventilhætten Ktm Super Duke, Ktm 690 Duke Stænkskærme, Ktm 690 Duke Fender, Ktm 690 Duke Klistermærker Mat, Ktm Smc R 690 Klistermærker, Katalysator Suppressor Ktm Super Duke.

Item Længde 0inch
Specielle Funktioner Nem at installere
Element Type Overføringsbilleder & Klistermærker
Item Højde 0inch
Mærke GFYSHIP
Materiale Type Fremstillet af Elastomere Materiale med en Super Stærk [email protected] Selvklæbende
Item Bredde 0inch
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Vægt 0.3kg
For KTM 690 DUKE 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Søg