0 Anmeldelser SKU: h804

Vegetabilsk pålægsmaskine 6 blade chopper frugt skrællekniv helikopter rivejern køkken tilbehør værktøj

På lager


SHOPTOOL_ Relaterede marketing_ 144804_ ENDE SHOPTOOL_ POSITION_ TOP_ ENDE

Vegetabilsk cutter 20 / boks,

Materialet er nye avancerede ABS engineering plast + 304 blade,

Hvert produkt er pakket i en neutral farve, morgenkåbe,

Farven max størrelse er 32.5x12x10.5cm,

Vægten af et enkelt produkt er 460g,

Specifikation af boksen ydre er 57.5 * 34 * 50.5 cm,

Brutto vægt i det ene tilfælde er 10kg

Noter af Yiwu meget Rao household products Co., Ltd

For at spare din tid og undgå unødvendige problemer, bedes du tage et minut til at læse instruktionerne grundigt.Hvis du placerer en ordre, vil du forstå det som standard, og enig i, at vejledningen

1、 For reglerne:

1. Vi har altid forfølge begrebet overkommelig pris for den faktiske pris, blandede parti, ubegrænset mængde, kan man for at sende.Efter at klikke på "bekræft ordre", vil systemet automatisk beregne den hurtig gebyr, og du kan se den specifikke opladning standard for den udtrykkelige virksomheden.For kunder der har brug for at sende logistik, bedes du kontakte os og ændre fragt til 0. Logistik gebyr for at sende logistik er til at betale ved ankomsten, og afhente varerne af dig selv.På nuværende tidspunkt er, at vi ikke kan vælge, om du vil sende logistik eller hurtig, når du placerer en ordre i Alibaba.Vores system er indstillet til at sende hurtig som standard.

2. En til hver.Jeg håber, du kan tænke abstrakt om produktet indledning og billeder.De produkter, der bliver hele tiden forbedret og opgraderet, og nogle af de billeder, der er produceret af kunstnere.Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt, så kontakt os for en bekræftelse, før du placerer en ordre.

3. Produkter, der har muligheder for at vælge farve, vil vi skibet i henhold til.Der er ingen farve-indstillingen er generelt tilfældig levering, tilfældig, er ifølge vores lager, hvad farve hår, hvilken farve.

4. Bemærk at gøre fuld brug af "besked til sælger" at notere dine særlige krav.Vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille, således at lageret kan også se anmærkninger, ikke at sende de forkerte varer, forkerte logistik og så videre

2、 Om levering

Hurtig levering 18-tiden, vi forsøger at sende før klokken 12 samme dag, nødt til at sende logistik på samme dag, nødt til at skyde næste dag levering Åh, under normale omstændigheder, sender vi indenfor 24-72 timer, vores express company er Baishi hurtig, Yuantong hurtig.Hvis du har brug for til at sende andre hurtig, bedes du kontakte vores kundeservice.

3、 Om logistik

Vi kan sende store varer til logistik.Hvis der er udpeget en logistik eller hurtig levering, vi har brug for at kontakte kundeservice.Logistik er behov for at samle op ved os selv.Opladningen standarder af forskellige logistik virksomheder er forskellige, så vores vurdering er ikke korrekt.Derfor, vi gør ikke noget værdiansættelse eller bære nogen omkostninger i Logistik.Vi anbefaler kunder at finde en dedikeret logistik selskab fra Yiwu til destinationen.Yiwu er allerede en udviklet logistik center, som Vi håber, at kunderne kan prøve vores bedste for at finde en tilfredsstillende logistik virksomhed.Vi er ikke involveret i logistik industrien og ikke forstår de underliggende regler for logistik.Vores erfaring inden for logistik er kun til reference, og vi ikke er forsynet med alle mulige "ulykker" som følge af logistik.

Når du modtager varerne, skal vi kontrollere varen i overværelse af personalet.Hvis der er eventuelle mangler, skal vi kontakte os på det rigtige tidspunkt.Hvis der ingen kontakt er i gang, er de problemer, efter du har logget ind, skal afholdes af modtageren!

4、 Om varen retur og udveksling

Der er unsalable varer inden for 7 dage efter modtagelsen af varerne (med forbehold for datoen for modtagelsen på fragtbrevet).Vores virksomhed vil returnere varen.Før du returnerer varen, bedes du kontakte efter-salg, kundeservice, skal du udfylde efter-salg service formular, og sætte den tilbage detaljer i de returnerede varer, så som at spore dine vende tilbage og få information i tide.

to af De returnerede varer skal være godt pakket (medbring din egen emballage, må ikke indsætte eller skrive direkte på uden for boksen af de oprindelige fabriksindstillinger) for at sikre, at de ikke er foldet og forseglet, ikke anvendes, og vil ikke påvirke den sekundære salg (ellers vil de ikke blive returneret eller udskiftes).

tre vil Vi forsøge vores bedste for at imødekomme kundernes specifikationer for produktet, farve eller stil, men vi kan ikke garantere 100%.Hvis den farve eller stil ikke passer, vil vi ikke bære fragt.

fire på Grund af den lange tid af vende tilbage og udveksling, vil vi ikke returnere eller ombytte produkter, som vores virksomhed har taget af hylderne.

På grund af forskellen i fragt mellem Hong Kong, Macao og Taiwan, hvis du har brug for at returnere eller ombytte varerne, bedes du kontakte vores after-sales kundeservice først, og begge parter vil forhandle for at løse problemet.

5、 Om evaluering

Hvis du er en perfektionist eller shopper, bedes du omvej.Vi værner om hver evaluering.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har modtaget eller har nogen indvendinger, bedes du holde din hånd.Kontakt os venligst før evalueringen.Vi vil tålmodigt og aktivt løse problemet for dig.Ikke gøre impulsive middel / dårlig evaluering, fordi vi nægter at acceptere, at de fattige evaluators besøg, vil Vi fuldt og fast modstå de ubudne kunder, der har truet os med refundere klager.

kr99.28 kr194.62

Del

Xr520 Ramme.

Om Der Er et Patent no
Stil Moderne enkelthed
produkt time to market Foråret 2017
Produkt kategori Multifunktionelle grøntsager
Certificering CIQ
Materiale PLAST
Funktion Lager
Model-Nummer 32*11*11
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Frugt & Grøntsager-Værktøjer
Logo print kan
Frugt & Grøntsager Værktøjer Type Vegetabilsk Børster
Søg