0 Anmeldelser SKU: h791

StarGems Naturlige Lapis Lazuli Håndlavet 925 Sterling Sølv Øreringe 1.75" D7819

På lager


100% Solid Sterling Sølv med 925 stempel, Samlet Vægt(gram):1.29 g

Garanteret ægte ædelsten(s): ingen, Vigtigste sten størrelse:ingen

Eksklusive håndværk og styling, faktiske vare vist

GRATIS Forsendelse & Håndtering, herunder emballage, lager -, distributions -, ordre-håndtering og behandling af omkostninger.Varen vil blive afsendt til at vinde købere af Hong Kong e-Udtrykkelig eller Luft, der er Registreret e-Mail inden for 24 timer efter modtagelse af betaling.

Leveringstid normalt tager 7-15 arbejdsdage (max 4 uger), afhængigt af, hvilket land & placering.Køber har selv ansvaret for yderligere COD afgifter, MOMS, Told og importafgifter (hvis nogen).

Forstå venligst, at vi dækker mange andre omkostninger udover faktiske forsendelses omkostninger, såsom lager gebyrer, menneskelige ressourcer, betaling af gebyrer, Hviidunderlig.dk endelige værdi gebyrer, notering gebyrer, forsikring, afgifter, emballage afgifter, administrationsgebyrer og ect.Giv os høje priser på din feedbacks, så vores forretning kan fortsætte.

Returvarer accepteres inden 30 dage fra leveringsdato, og varen skal være i original ny stand, ikke er slidt eller ændres på nogen måde.Ellers handlen er endelig.

Vi betaler til gengæld, udskiftning eller ombytning forsendelse, hvis der er et problem med varen.For eksempel, hvis varen ikke svarer til det notering beskrivelse, er beskadiget eller defekt.Hvis der ikke er nogen ovennævnte problemer med varen og købere stadig gerne vil returnere det, den forsendelsesomkostninger skal være betales af købere.

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Hviidunderlig.dk behandles af Alipay.

Kundetilfredshed er vores højeste mål.Alle produkter er kvalitets tjekket.De er nye og i god stand, når det sendes til vores kunder.Hvis produktet er defekt eller skade ved ankomsten, eller forkert vare leveret, skal du kontakte os øjeblikkeligt.

Kontakt os først, hvis du har problemer/spørgsmål/problemer.Vi vil være glade for at løse eventuelle problemer, du kan have i en hjertelig og venlig måde.

Vi sætter pris på din Positiv Feedback, og vil gøre det samme igen.Lad IKKE negative feedback, uden først at kommunikation med os.Tillad max 2 arbejdsdage for os at følge.

Q: Hvad er 925 Sterling Sølv?

A: Pure silver er et meget blødt materiale, og derfor er det internationalt accepteret formel til at oprette 925 Sterling Sølv er en kombination af 92.5% fint sølv og 7.5% kobber.Sterling sølv giver hårdhed og tolerance, der er nødvendige, så guldsmede kan arbejde med.

Q: Er alle de punkter på din butik 925 Sterling Sølv?

A: Ja, alle vores varer er 925 Solid Sterling Sølv, ingen erstatning.

Q: Er alle dine varer stemplet 925?

A: Ja, alle vores produkter er stemplet 925.

Q: Er alle de ædelstene, der anvendes i dine smykker er naturlige ædelstene?

A: Vi garanterer alle vores sten, der anvendes i vores smykker er naturlige ægte ædelstene.

Q: har du skib til alle lande?

A: Vi sender varer over hele verden.

Q: Hvordan er de ordrer, der er afsendt, og hvor lang tid tager det for min ordre at ankomme?

A: Varer, der sendes via e-Express(eller Registreret Luftpost) fra Hong Kong.Normalt tager det 7 til 15 arbejdsdage(max 4 uger) for forsendelser for at nå ud til modtagerne (med forbehold for flyvning ledighed og toldbehandling og luftfart check, grusomme vejr, tunge mail aflevering posthus eller nogle særlige helligdag, etc.).Forsendelser vil blive behandlet som prioriterede e-mail i omgivelser, fremskynde mail-behandling.

e-Hurtig Service dækker nedenstående lande: Usa,Canada,Brasilien,Storbritannien,Frankrig,Tyskland,Holland,Schweiz,Spanien,Rusland,Norge,Sverige,Danmark,Israel,Japan,Sydkorea,Rusland,Vietnam ,Cambodja, Thailand , Malaysia, Singapore, Filippinerne,Indonesien, Australien og New Zealand.

Q: Hvordan kan jeg spore min forsendelse efter at det er afsendt?

A: Levere end-to-end online sporing af e-mail elementer fra afslutningen af forberedelsen på EF-Skib Online Platform(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html eller https://www.17track.net/en ) at last mile levering på bestemmelsesstedet.

Q:Hvordan kommer den vare jeg har modtaget er mindre, end hvad der er vist i billedet?

A:Vi forstørret billede af vores smykker, og kunden kan få et bedre syn på de smykker, design og sten, form og mønster.Vi sørger for størrelse og vægt for alle vores smykker, kan du læse den omhyggeligt.

Q:Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?

A:Alle smykker-billeder er taget af professionelle fotografer.De bruger mange foto udstyr, som Flash, dagslys og osv.Nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule. (Eksempel: En amethyst sten er mørk lilla farve, flash og lys, at det kan påvirke farven lidt, og det viser lidt lys lilla i stedet for mørk lilla.) Hvis du sætter smykker udenfor under de sol du vil se det samme stykke, der viser under dagens lys.

Q:tilbyder i gratis ring resizing?

A:Undskyld, vi ikke ændre størrelse eller tilpasse de ting vi har til salg.Du kan altid bringe dig til din lokale guldsmed og de kan hjælpe dig med at ændre størrelsen på det.Men hvis ringene bliver beskadiget under resizing vi er ikke ansvarlige for det.

kr135.25

Del

Xs-case Designs.

Stil Etniske
Køn KVINDER
Metal Stempel 925, Sterling
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke StarGems
Lejlighed party
Certifikat Type Tredjeparts Vurdering
Vigtigste Sten LAPIS
Metaller Type Sølv
Søg