0 Anmeldelser SKU: h767

CES Hjernen Stimulator kan Ikke Sove Godt at Sove Problem Behandling af Søvnløshed, Angst, Depression Ophold i søvn

På lager


Er du lider af følgende ? * Svært ved at falde i søvn * let Søvn(forårsaget af mareridt) * Energi ikke kan være opsving efter søvn * Let vakt, være følsomme at tale eller en lys * Søvnløshed forårsaget af body sygdom * der er Forårsaget af mental eller følelsesmæssig sygdom * der er Forårsaget af alkohol, lokalirriterende eller andre ting * Depression, angst, træthed, distræte CES Cranial Elektroterapi Stimulation, hjælper dig ud af disse lidelser.

Vigtigste Tekniske Data:

Puls modulationsart frekvensområde: 0HZ-15HZ

Udstyr sikkerhed Klassificering: Klasse II det Indre Power BF

Impulsvarighed: 100MS士 10%

Enkelt puls bredde: 2ms士20%

Load impedans: 500ῳ

Puls-gentagelsefrekvens: 250HZ士20%

Behandling Tid:15 minutter

Power Range:6 niveauer justerbar

Øreklips elektrode størrelse: 8mm i diameter

Lithium batteri spænding: 110v~240v( indenfor lithium batteri indeni)

(Når load impedans er større eller mindre end 500ῳ,puls bredde forbliver uændret bortset fra en lille ændring i det maksimale output bølgeform)

Ansøgning Nedsat energi og træthed Oversleeping eller søvnløshed Vedvarende tristhed, Følelse af håbløshed, en Følelse af værdiløshed og/eller hjælpeløshed, Tab af interesse i aktiviteter og hobbyer, herunder køn, Rastløshed og irritabilitet, Kronisk og udokumenterede bekymre dig Gentages, tilfældige panik angreb

Disse symptomer er ofte forbundet med Større Depressiv Lidelse, Bipolar affektiv sindslidelse, Vedvarende Depressive Disorder og Generaliseret Angst Lidelse.

Instruktioner:

Pre-treatment forberedelse

1. Bemærk for det første, sørg for, at enhedens batteri har strøm.

2.Rens huden af øreflippen grundigt med mild sæbevand og fugte det til at styrke den ledende mausoleum.

3.Tilslut øreklips elektrode ind i den centrale enhed

II.Terapeutiske trin

1.Bemærk klemme den ene side af øreklips forbindelse linje til den bilaterale forreste lap acupoint;

Øreflippen acupoint

(som vist på billedet);

2. Lange tryk på Power knappen for at tænde;

3.Korte tryk på " + " - tasten for at forstørre effekt af behandlingen, Korte - nøgle til ned magt;

4. Kort tryk på power-knappen for at starte behandlingen, på dette tidspunkt skærmen tiden vise nedtælling fra 15 minutter;

5.Hvis suspension af behandling er nødvendig, skal du trykke på tænd / sluk-tasten, tryk længe på tænd / sluk-tasten for at afslutte behandlingen.

Behandling anbefalinger af søvnløshed behandling 2-3 gange om dagen, 15-30 minutter hver gang.Interval bør være mere end 3 timer mellem hver behandling. 10 dage er et behandlingsforløb. 1-2 dage pause før en ny behandling kursus.

Hvad Er CE-Terapi?

Cranial elektroterapi stimulation (CES) er en hurtig og sikker form for dokumenteret til behandling af depression, angst og søvnløshed.CES øger serotonin-niveauet i hjernen ved at levere en blid, pulserende, via elektroder forsigtigt klippet på begge øreflipper for 15 minutter hver dag.CES er godkendt af over-the-counter behandling af , og .CES er blevet foreslået som en mulig behandling for kronisk hovedpine, og rygestop.

Hvordan CES virker?

CES stimulerer hjernen til at producere serotonin og samtidig sænke kortisol (stress hormon).

blidt stimulerer hjernen til at producere serotonin og andre neurochemicals ansvarlig for sund humør og søvn.

gør det muligt for hjernen at producere serotonin naturligt og samtidig forbedre hjernens evne

til at regulere det limbiske system.Bevist i flere publicerede undersøgelser, at enheden er godkendt af FDA til behandling af

depression, angst og søvnløshed, såvel som kroniske smerter, når de anvendes på kroppen

Hvordan det virker mod søvnløshed?

Søvnløshed starter i din hjerne, hvor elektrokemiske signaler, der hedder neurotransmittere kontrol af, om vi sover eller er vågen.CES sikkert modulerer hjernens elektrokemiske signaler, hvilket bringer disse signaler tilbage i balance med elektroterapi.

Hvordan det virker for depression og angst?

Dine stemninger og følelser, herunder angst, er kontrolleret ved hjælp af elektrokemiske signaler i din hjerne.Når disse signaler ikke fungerer korrekt,??hormoner og neurotransmittere, der styrer dine følelser, kan blive ubalanceret.CES PÅ-9 maskine bruger lavfrekvente elektriske impulser til at stimulere hjernen, overføre signalet til hjernen og slappe af det.

Hvordan det virker for smerter (kroniske hovedpine og migræne)?

Den følelse af smerte smitter gennem din krop sammen milliarder af nerveceller, der specifikt er designet til at sende smerte-beskeder via elektrokemiske signaler.Dette elektroterapi enhed bruger et microcurrent bølgeform, der effektivt modulerer signaler i cellen til at give en betydelig lindring af smerter og smertelindring uden medicin.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Har det nogen bivirkninger?

Dette er den grønne kategori fysisk terapi enhed, ingen bivirkninger, ingen brug afhængighed.

2. Hvor ofte skal det instrument, der bruges hver dag?

Behandling 2-3 gange om dagen med et interval på mere end 3 timer hver gang, og hver 10 dage på et kursus af behandling, skal du stoppe med at bruge for 1-2 dage før begyndelsen af den nye kurs; hver behandling tid er 15-30 minutter

kr629.23 kr1 144.05

Del

Spiderman 3 Toy, Chok-bølge, Cranial Elektroterapi, Depression Enhed, Hjerne Bølge, Akupunktur Apparater, Eeg-sensor, Alpha-stim, Træd, Arduino Laser Sensor.

Model-Nummer N
Materiale ABS
Størrelse M
Element Type Rehabilitering Fysioterapi
Oprindelse Kinas Fastland
Søg