0 Anmeldelser SKU: h715

Hårtørrer Holder,Aluminium, Badeværelse Wall Mount Lim til Dyson Rack Arrangør Kompatibel med de Fleste hårtørrere

På lager


Støtte dropshipping og engrossalg.

100% Original og med fri efter-salg garanti.NEMT AT BLIVE INSTALLERET ELLER FJERNET - Pasta eller Boring.Bare skrælle den beskyttende lag på bagsiden og holde den på den ønskede position.Den avancerede klæbestoffer har overlegen viskositet, så du behøver ikke at bekymre dig om at falde.Hvis din væg er ikke egnet til lim, kan du skrue beslaget på væggen.

Gældende overflade: Marmor, Fliser, Glas, Metal, Plast Overflade , Lak plade...Uanvendelig overflade: Hvidkalket mur, Rå cement mur, mur, Tapet

MATERIALER af HØJ KVALITET - De hårtørrer beslag er lavet af vandtæt rustfrit stål, som er vand-og olie-bevis.Efter raffinerede polering og wire tegning, er det ikke kun har en glat og smuk overflade, men også spiller en rolle i anti-korrosion og anti-rust.

PERFEKT DESIGN TIL DYSON hårtørrer - De hårtørrer vægbeslag holderen er perfekt til Dyson hårtørrer.Silikone pad på de hårtørrer, beslag kan forhindre hår tørretumbler fra at blive beskadiget.Rejst strygejern på begge sider forhindrer, at det blæser fra at glide.

MODERNE LEDER - Ser smuk og moderigtigt, perfekt pryder din husstand, barbershop og frisørsalon.Simpelt dit liv og spare din tid.

Størrelse: hårtørrer indehaveren 9*5cm, plug holder 5*4,5 cm

Farve: Sort

Materiale: aluminium legering

Pakkens Indhold:

1 * Hårtørrer Indehaver

1 * Power Plug Indehaver

1 * Søm-gratis lim

1 * box

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Hviidunderlig.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Hviidunderlig.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

kr44.94 kr70.23

Del

Airwrap, Airwrap Dyson, Dyson V8, Dyson Hår, Stå For Dyson V10, Dyson Stå, Dyson Støvsuger Mider, Dyson V10, Dyson V11, Bay Dyson Støvsuger.

Gældende Plads Badeværelse
Funktion Øko-Venligt
Installation Type Vægmonteret Type
Størrelse Hair dryer holder 95cm, plug holder 54.5cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer hårtørrer indehaver
Bruger andre
Farve Black
Materiale Aluminium Legering, Metal
Klassificering Ikke-folding Rack
Nej. af Tiers Single
Søg