0 Anmeldelser SKU: h684

LEEPEE Bil Mærkat bakspejlet Øje Mønster Mærkat Auto Tilbehør Sjove Auto Decals Car-styling af Bil Dekoration

På lager


Funktioner: 100% Helt nye og høj kvalitet, Lang holdbarhed, flexble og holdbar Efterlade noget på din bil, når du fjerner det, vil De holde sig til bare om nogen ren, glat overflade

Bemærk: Bemærk, at 1-10mm adskiller sig på grund af manuel måling,Tak!

Pakken indeholdt: 1 x Bil Mærkat

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer processedtimely efter thepayment kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, particularlyduring den ferie sæson.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen og få backto dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bearby både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifikke reasonfor afkast, og din po

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle componentsand tilbehør inkluderet, EFTER at BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hviidunderlig.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens limitedWarranty for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Accessoriescome med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal tellus, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hviidunderlig.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmode om, at youcontact os med det samme, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr8.83

Del

Fremmede Decal, Basketball Bil, CYNTHIA, Fremmede Mærkat, Bae, Fremmede Bil Mærkat, Bil Navn Mærkat, Fremmede øjne, Onde øjne Mærkat, Cat Eye Decal.

MODEL andre
Materiale Type andre
Emballage Ikke Pakket
Type Andre 3D-Klistermærke
Type Mærkat Car Body
Item Bredde 7cm
Mærke LEEPEE
Item Højde 2cm
Design Tegnefilm
Mærkat Placering Vindue
Item Længde 7cm
Kategori andre
Model NAVN 19003
Søg