0 Anmeldelser SKU: h593

5Pairs/sæt Øjenlåg Linje Stick Genanvendelige Glitter Eyeliner Mærkat Vandtæt Dobbelt Øjenlåg Decals Makeup selvklæbende Kosmetiske

På lager


5Pairs/sæt Vandtæt Øjenlåg Linje Stick Genanvendelige Glitter Eyeliner Mærkat Dobbelt Øjenlåg Decals Makeup selvklæbende Kosmetiske

Pakken indeholder:

5 par øjenlåg linje mærkat

(bemærk, ikke omfatter de falske øjenvipper)

Sådan skal du bruge:

1. Når du bruger, er det meget vigtigt at være opmærksom på, at udgangspunktet inde i øjnene, så prøv at holde øjnene i retning af næseryggen.

2. Den nederste del af eyeliner skal være tæt på roden af øjenvipperne, indtil udgangen af den øje.Lad ikke ende i øjet stiger.Efter programmet er afsluttet, blød eyeliner følge ændringer af øjenlåg og være indlejret i øjenlågene naturligt.Det er meget naturligt og realistisk.Hvis du ikke er fortrolig med det, kan du slette den og tilslutte den igen.Vil ikke påvirke vedhæftning.Selvfølgelig, skal du rengøre dine øjne, før du bruger.Affedtning arbejde.

3. Være opmærksom på den retning, den store mave vender nedad, den lille albue står over næseryggen, og de store albue vender udad.Ikke fortryde det.

kr7.37 kr10.49

Del

Xiaomi Vand Smart.

Formulering andre
Mængde 5pairs
Ingrediens øjenlåg mærkat
NETTO VÆGT Øjenlåg Linje Mærkat
Certificering WZBJZ
glitter eye liner lazy eye makeup
Model-Nummer Øjne Makeup
Type Eyeliner
Antallet af Stykker Combo
Vandtæt / Vandafvisende Ja
Fordel Nem at bære, Fast/Hurtig-Tør
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certifikat Nr. eyeliner mærkat
Land/Område for Fremstilling Kina
Søg