0 Anmeldelser SKU: h222

Universal Portable Dynamic Noise Reduction In-Ear Wired Kalder Øretelefoner Gaming Computer, Ørestykke Med Stereo Lyd Mic

På lager


Bullet Punkter:

1、Dual Mikrofoner: Leveres med en aftagelig mic boom for at opnå en glat spiloplevelse.Mic-boom er fleksible for at sikre, glat og klar chat med dine venner, samtidig med at du kan justere skærmens vinkel for at få den bedste lyd afhentning.Ekstra indbygget mikrofon har knap kontrol design for at hjælpe dig med at justere volumen, skifte til næste sang og besvare opkald.

2、Utrolig lydkvalitet: Nyd fantastisk lyd-output med høretelefoner.In-ear hovedtelefoner, så du kan høre tydeligt, og give dig en bedre spiloplevelse, som giver dig mulighed for at høre den bevægelse af dine modstandere før de dukker op, og dermed hjælpe dig med at opnå bedre spiloplevelse.Kraftfuld bas, stereo lyd og krystalklar lyd giver dig mulighed for at fordybe dig i den virtuelle verden.

3、Flere Anvendelser: Perfekt til spil, musik, videoer, lydbøger og andre.Hovedtelefonerne vil bringe dig den perfekte koncert-agtig lyd-effekter, når du lytter til musik eller ser film.

4、3,5 mm Jack Kompatibilitet: Perfekt til dit spil konsoller, Pc ' er, telefoner og tablets.Kompatibel med alle enheder med 3,5 mm-jackstik.Perfekt til Nintendo Skifte, til iPhone, for PS5, til iPad, Galaxy serie og meget mere!

5、Ergonomisk og Praktisk: Den bløde earcaps brugere med fremragende komfort.Lys og komfortabel design på lang sigt sikre brugervenlighed.Det ergonomiske design og fast greb hjælpe med at undgå utilsigtet dråber.

Beskrivelse:

1. Dual Mikrofoner: Leveres med en aftagelig mic boom for at opnå en glat spiloplevelse.Mic-boom er fleksible for at sikre, glat og klar chat med dine venner, samtidig med at du kan justere skærmens vinkel for at få den bedste lyd afhentning.Ekstra indbygget mikrofon har knap kontrol design for at hjælpe dig med at justere volumen, skifte til næste sang og besvare opkald.

2. Utrolig lydkvalitet: Nyd fantastisk lyd-output med høretelefoner.In-ear hovedtelefoner, så du kan høre tydeligt, og give dig en bedre spiloplevelse, som giver dig mulighed for at høre den bevægelse af dine modstandere før de dukker op, og dermed hjælpe dig med at opnå bedre spiloplevelse.Kraftfuld bas, stereo lyd og krystalklar lyd giver dig mulighed for at fordybe dig i den virtuelle verden.

3. Flere Bruger: Perfekt til spil, musik, videoer, lydbøger og andre.Hovedtelefonerne vil bringe dig den perfekte koncert-agtig lyd-effekter, når du lytter til musik eller ser film.

4. 3,5 mm Jack Kompatibilitet: Perfekt til dit spil konsoller, Pc ' er, telefoner og tablets.Kompatibel med alle enheder med 3,5 mm-jackstik.Perfekt til Nintendo Skifte, til iPhone, for PS5, til iPad, Galaxy serie og meget mere!

5. Ergonomisk og Praktisk: Den bløde earcaps brugere med fremragende komfort.Lys og komfortabel design på lang sigt sikre brugervenlighed.Det ergonomiske design og fast greb hjælpe med at undgå utilsigtet dråber.

Specifikationer:

Navn: in-Ear Gaming Hovedtelefoner

Output svar: 109DB±3DB

Mikrofon størrelse: ca 4.0*1,5 mm/0.16*0.06 tommer

Produktets farve: sort, rød

Højttaler diameter: ca 10mm/0.39 tommer

Direktionalitet: retningsuafhængig

Frekvensområde: 20HZ-20KHZ

Impedans: 16 ohm

Følsomhed: -42DB

Wire længde: ≥1,2 m

Pin-kode: 3,5 mm forgyldt pin-kode

Netto vægt: ca 30g

Pakkeliste

i-Øret-Gaming Hovedtelefoner*1

Mic Boom*1

Manual*1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, farven på elementet, og der er vist i billedet måske have en nuance.

På grund af manuel måling, kan der være en tolerance på produktets størrelse.

kr14.43 kr22.18

Del

Xiaomi Vandtæt Sag Kingma.

Certificering Ingen
Støtte Drop Shipping
Frekvensgang Udvalg 20-20000Hz
Trådløse Type bluetooth
Modstand 16.0 Ω
Stil I-øret
Driver Diameter 0.0 mm
Meddelelse Wired
Volumen Kontrol Ja
Mærke Rondaful
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 3,5 mm Sport Headsets
Vocalism Princippet andre
Funktion Sport
Max Output 0.001 mW
Længde 1,0 m
Følsomhed 109.0 dB
Funktioner Active Noice Cancelling
Package List Brugervejledning
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Totale Harmoniske Forvrængning 1.0%
Impedans Udvalg op til 32 Ω
Kontrol-Knap Ja
Søg