0 Anmeldelser SKU: h191

Blødt Håndklæde Sæt Husstand Ansigt Vask Badehåndklæde Håndklæde Super Absorberende Bomuld Fortykket Voksne Børn Håndklæde Hotel Spa Håndklæde

På lager


[xlmodel]-[brugerdefineret]-[56598]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[56598]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[56598]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888]

Bomuld håndklæde sæt

Materiale: ren bomuld

Størrelse: Små i størrelsen 34X34cm, medium størrelse 34X74cm, stor størrelse 70X140cm

Vandabsorption: stærk

Blødhed: super blødt

Tykkelse: tykke

Velegnet til: hjemmet, hotel

funktion:

100% helt nye og høj kvalitet

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[56592]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888]

Om betaling

1.Der er flere betalingsmetoder på Hviidunderlig.dk såsom Visa, kreditkort, bankoverførsel i realtid, offline betaling (bankoverførsel og Western Union).Du kan vælge den mest bekvemme metode.

2.Du betaler inden for 3 dage efter bestillingen.

3.For at beskytte dine interesser, vil din betaling blive midlertidigt tilbageholdes af Hviidunderlig.dk og vil blive udstedt til os, når du modtager ordren og er tilfreds.

Om forsendelse vilkår

1. Global transport. (Undtagen for nogle lande og APO/FPO)

2. Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du er tilbage på Hviidunderlig.dk.For at du kan modtage din ordre normalt, udfyld venligst din leveringsadresse, så den nøje.

3. Hvis du ikke har modtaget forsendelsen inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen og vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.Vores mål er at tilfredsstille kunderne!

Med returret

1. Vi garanterer, at fortsætte med at opretholde høje standarder for fremragende kvalitet og service, og stræbe efter 100% kundetilfredshed.

2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.fortæl mig.Vores butik giver en fuld refundering, eller du kan vælge at erstatte det.

3. Hvis du holder denne vare til mere end 7 dage, anses den for at have været brugt, og vi vil ikke refundere eller ombytte det.Uden undtagelse!

4. Hvis produktet ikke svarer til annoncen, vil vi afholde alle forsendelsesomkostninger.Ellers fragt afholdes af køber og sælger i halve.

Feedback og kontakt os

1.Hvis du er tilfreds med mine varer og tjenester, hjælp mig til at forlade positive tilbagemeldinger.Mange tak for din gode feedback.

2.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i stedet for at indlede en tvist eller forlader negativ feedback!

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, så tøv ikke med at kontakte mig.Mange tak for din gode feedback.

kr205.80

Del

Xs-2pc Pjs.

Stil Jacquard
category02 Håndklæde Sæt
Model-Nummer ZC030
Disponibel No
Form Rektangel
Type Håndklæde Sæt
Funktion Hurtig-Tør, Maskine Afvaskelige
Technics Strikket
category01 Three-piece suit, håndklæde, Badehåndklæde, Pladsen Håndklæde
Sæt Type Ja
Mønster Type Solid
Materiale Polyester / Bomuld
Oprindelse KN(Oprindelse)
Absorption 5s-10s
Mønster Almindelig Farvet
Vægt 500g
Søg