0 Anmeldelser SKU: h172636

Tryk Brusebad Hovedet Højt Pres Vandbesparende Bruser Kraftig Brusebad Spray Håndholdt Brusehoved

På lager


Funktioner:

1. Godt materiale: Denne bruser hoved er lavet af ABS-materiale, krystal diamant belægning, anti-korrosion og anti-rust, lette vægt, stærk og holdbar.

2. Smukke udseende: Dette brusehoved er ikke bare elegant i udseende design, men også praktisk, vandtæt forsegling, slangetilslutning, rea dy at bruge, forseglet og lækagesikre.

3. Let at bruge: Denne brusebad dyse har en international universal interface og en nøgle water stop-funktion, der gør det mere bekvemt for dig at bruge.

4. Justerbar vandmængde: Vand outlet-mode giver dig mulighed for bedre at kunne nyde den lykke, som bader.Du kan justere den relevante tilstand i henhold til dit brusebad krav.

5. Tryk brusebad: Signifikant øget effekt, stærk vand-output med fire point universelle interface, porevand blødt og hudvenligt.

Beskrivelse:

Dette brusehoved er gratis for stansning installation, super-bærende, ikke bange for vand, kan være direkte forbundet med den oprindelige brusebad derhjemme .

Specifikationer:

Farve: sølv

Materiale: ABS

Installer: Punch-gratis

Kontrol: Stop-knap

Pakke Inkluderet:

1 * Brusehoved

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

kr58.86 kr91.97

Del

Yz450f Grafisk Kit.

Befugtning Metode Tåge Udledning
Kapacitet 1L
Mærke Sokany
Spænding (V) andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Effekt (W) andre
Certificering Ingen
Støj 36 db
Søg