0 Anmeldelser SKU: h170487

Tilpassede Front Bil Sæde Cover Sæt For KIA Optima Fortsætte Sorento Carens Camival Auto Stol Protector Indvendigt Tilbehør

På lager


Sædebetræk Sæt Universal Læder Bil Sædebetræk Beskyttelse Auto-Sæder Pude Pad Måtter Stol Protector Indvendigt Tilbehør

hvis du har en bil forskellige modeller,plesae velkommen til at kontakte os og vise os den bil, foto, så vil vi svare og hjælpe dig med at købe en korrekt sæde dækning.

Om vores bil sædebetræk

Materiale: PU læder

Farve: sort, rød,ceam farve,brun,cayenne gul

Sæson: hele året

Sædeovertræk, der omfatter: main driver, assistent driver

Brugerdefinerede bil sædebetræk til 95% bil model.

Sædeovertræk, der kan forlænge levetiden på din bil og holde din sæder ser helt nye og rene.Disse sædeovertræk, der passer til de fleste standard-køretøjer, herunder sedan, SUV, lastbil, varevogn og minibus.

Materiale egenskaber:

Høj kvalitet microfiber PU læder materiale, sund miljøbeskyttelse, komfortable, åndbar og holdbar.Vandtæt og nem at rengøre, gode til alle årstider brug.

Godt design

Kant indpakning design til autostol, fuld bil sædebetræk vis rige i stereoskopisk syn.Det conduces at være en omfattende beskyttelse af din plads og behagelig at bruge.Bagsiden af det forreste sæde med åbne lomme hjælper til opbevaring.Side-Airbag-Kompatibel.

Rengøring og vedligeholdelse:

Du skal blot tørres af med en våd håndklæde for at fjerne overflade støv.For dyb rengøring, bare skylles direkte med vand.Din bil sædebetræk vil snart få et nyt udseende.

Vi har fire farver for dig at vælge

Med hovedstøtte og lændestøtte

Uden hovedstøtte og lændestøtte

Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på Hviidunderlig.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem.Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på Hviidunderlig.dk.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i Hviidunderlig.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land.Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen.så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på Hviidunderlig.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.

Feedback

Kan du give os god feedback og 5 stjernede om beskrivelse,forsendelse,kommunikation, hvis du er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os PÅ én GANG,vil vi svare så hurtigt som muligt, efter at vi læser det.

Hvis du varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.

kr444.78 kr988.40

Del

Armlæn Kia Soul, Bil Tilpasninger, Tilbehør Cupra, Bil Tilbehør Tilpasset, Thl Læder Cover, Mallet Læder Cover, Kia Proceed, Kia Sorento Sæde, Kia Bicanto Tilbehør, Lokker Tilbehør Tilpasning, Kia Carens Tilbehør.

Sæt Stykke 2
Item Længde 55cm
Item Højde 30cm
Element Vægt 4kg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mfg Serie Nummer universal bil sædebetræk
Element Type Sædebetræk & Støtter
Relevant Sæson Fire sæsoner
Item Bredde 55cm
Materiale Type Kunstig læder
Søg