0 Anmeldelser SKU: h168829

Digital Vækkeur, 7 Tommer Buede Dæmpbare LED-Tv med Digital Ur til Børn Soveværelset, Hvid Lang Række Ur, Snooze Funktion

På lager


Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Hvid LED-DISPLAY MED 2 LYSDÆMPER Med særlige krumme LED-skærm, tid er tydeligt at se, fra multi-vinkel på tværs af soveværelse, stue, køkken.Du kan vælge lys eller mørk.

Enkel at Betjene uret er designet med absolutte enkelhed i tankerne, og vi kun efterlade tre funktionsknapper og to Snap-Switche til dette ur til at realisere alle operationer.Den bedste gave, digitale ur for børn og ældre.

NAT-TILSTAND-FUNKTIONEN Night Mode betyder LED-displayet vil automatisk dæmpet luminans i løbet af natten.Det vil ikke påvirke søvn for dig og din familie på grund af lysstyrken af vækkeur.Det er meget brugervenligt.

SNOOZE-FUNKTIONEN defalut snooze-interval tid er 5 minutter.Under alarm-tilstand, skal du holde ALARM knappen til indstilling af alarmen, skal du trykke på ALARMEN til 3 gange for at indtaste snooze-interval indstilling interface, Den 05 svip, tryk på OP-eller NED-knappen for at indstille intervallet tid fra 5-60 minutter.

Med specielle buede LED-skærm, tid er tydeligt at se, fra multi-vinkel på tværs af soveværelse, stue, køkken.Du kan vælge lys eller mørk.Uret er designet med absolutte enkelhed i tankerne, og vi kun efterlade tre funktionsknapper og to Snap-Switche til dette ur til at realisere alle operationer.Den bedste gave, digitale ur for børn og ældre.

Med specielle buede LED-skærm, tid er tydeligt at se, fra multi-vinkel på tværs af soveværelse, stue, køkken.Du kan vælge lys eller mørk.

12H / 24H Formatet & Ultra-Clear Display

Den hvide tiden vise sikre en ultra-klar, selv i et godt oplyst hus.Dette LED vækkeur understøtter 12H / 24H time format.

alarm

Denne enkle vækkeur kommer kun med USB opladning kabel og vejledning, uden AC-adapter.Du kan oplade den via din ekstra AC-adapter, power bank eller en bærbar computer.

farve:sort

Materiale:ABS

størrelse:17*8cm

Pakkens Indhold:

1 * Vækkeur

1 * usb data kabel

1 *Instruktioner

Bemærk: AC adapter er IKKE inkluderet i prisen.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

kr74.49 kr140.53

Del

Xr Louis Vuton Tilfælde.

Materiale PLAST
Er Smart Enhed No
Længde 17cm
Model-Nummer Vækkeur
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Moderne
Bredde 8cm
Form Enkelt Ansigt
Skærm Type Led
Funktion Med Baggrundslys
Motivity Type Digital
Søg