0 Anmeldelser SKU: h159572

Fuld Diamant Maleri Korssting Store Løve Diamant Mosaik Dyr Håndlavet Broderi Nye Ankomst Boligindretning

På lager


-Mærke navn: CherryBlossoms Diamant Maleri

-Funktion: rund diamant maleri

-Materiale: 2,5 mm square Harpiks Diamant

-Farve Antal: 30-45 Farver

-Brug: Home/Hotel/Kontor Dekoration,Unik Gave

-Om Drill: 100% Fuld Drill

-Om Ramme: Uden Ramme, Når du er færdig, der kræves for vedhæftning til de lokale køber Ramme

-Lærred Package: Roll op , Undgå Folder

-Pakken indeholder: Full bore diamant , trykt klud, værktøjer

Om diamond størrelse: 20%~30% mere kvantitet af diamant, der er absolut nok

Vores butik bruge runde harpiks diamant som råmateriale.Kombinationen af disse stilarter vil gøre maleriet synes at være mere elegant tekstur med skinnende lysstyrke.Sammenlignet med traditionel harpiks, maling,vores værker har en stærkere følelse af stereophotograph og luksus, perfekt udtrykt ved ny-style harpiks diamant, står for din elegant smag til hus dekoration!

Harpiks diamant er fremstillet af kun få producenter.Ud over, på grund af sin lille størrelse, det er svært at undgå mangel problemet helt.I mellemtiden, vil det også tage en masse af arbejdere til at afhente mangel af elementer med sådan en lille størrelse.Derfor Agassi beslutte toadd 20% flere diamanter på hver sæk til at gøre op for muligheden af mangel spørgsmål, samt nogle uventede forhold som drift fejl i DIY.

harpiks diamant består af 447 diamanter med forskellige farver til at udtrykke farve ændringer, der kræves i alle former for betingelser.De rige farver og levende effekt vil fuldt ud opfylde kravet om personlig interesse, indsamling, gaver, DIY, eller bliver brugt som senior hus dekoration.

Vi solgte diamanten maleri materiale, der er harpiks, det hele mosaik mønstre er boret ud med en resin-diamant -, base-kort med selvklæbende fotopapir.Salg af diamant maleri er solgt nogen problemer med kvaliteten ikke vender tilbage. (Eksempel: produktet er ikke det samme med billedet, har ikke forestille mig, det perfekte produkt størrelse ikke se, der er defekte, osv.er ikke en kvalitet problem).Produkt dimensioner, der er angivet i beskrivelse af produktet i harpiks bor til fabrik i masseproduktion, men også små, der er uundgåelig defekt bor, Tak for din forståelse!Med harpiks diamant kommer til at være mere med mere end 30%, mindre boring fænomen generelt ikke synes, du kan være forvisset om køb.

Personlige Skrædder:

Vi kan brugerdefinerede enhver størrelse for dig, og vi kan gøre brugerdefinerede foto, behøver du kun at sende os en høj opløsning billede.

Om Os

Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Og vi vil placeres 20% mere diamanter!Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak!

kr13.28 kr24.15

Del

Diamant Maleri San City, Diamond City Billede, Artback Diamant Maleri City, Diamant Maleri Byen Homfun, 5 Panel Diamant Maleri City, Diamant Maleri By Landskab, Maling Diamanter City, Byer Diamant Maleri, Lighte Maleri City, Diamant Maleri Byen Barcelona.

Ydre Emballage PAPIRPOSE
Form Single
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bruger Malerier
Stil Moderne
Ramme No
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Sæt Type Ja
Indsætte Område Fuld
Antal Farver 1-30
Materiale Harpiks
Mønster Type Blomster
Diamond-Form Runde
Søg