0 Anmeldelser SKU: h147

Nyligt 2stk Hårdmetal Træ Slibning Forme Udskæring Disk For Vinkelsliber Male Hjul Bar Forme Slibning Udskæring Roterende Værktøj

På lager


Funktion:

*100% helt nye og høj kvalitet

*Materiale og størrelse: vinklen slibning disc ' en er lavet af tungsten carbid, som ikke er let at brække eller blive deformeret på grund af sin faste struktur.Den ydre diameter af slibeskive er om 84mm/3.3" og 65 mm/2.6", hul diameter er ca 16mm/0.63"; træ, der danner disken er lavet af mangan stål, og begge gravering diske kan anvendes til en lang tid.

*Fjernelse af rester: Tungsten carbide plader er sammensat af hundredvis af skarpe tænder, som hurtigt kan fjerne rester, er mere holdbare end hundredvis af sandpapir, måtter, spare tid og kræfter, og forbedre effektiviteten.

*Træ-polering disc: træ polering disc er nem at bruge, hurtig skære hastighed og høj effektivitet.Den er egnet til bøjning arbejde inde i skallen, og det har en vigtig indflydelse på møbler, indretning, produkt ændring, manuel DIY, og trimning.

*Bred vifte af applikationer: Vinkel sandpapirskive og 12-tand træ udskærings-diske er kun egnet til ikke-metalliske genstande, eller ikke-metalliske materialer, men kan anvendes til træ materialer, udsøgt værktøj til træbearbejdning til slibning, udskæring, formning, polering og slibning, multi-funktionelle værktøj til træbearbejdning for dig jobs.

Specifikationer:

*Vinkel slibe-skive diameter: 84mm

*Blænde: 16mm

*Materiale: Wolfram Carbide

*12 tand træ udskærings skive diameter: 65mm

*Blænde: 16mm

*Materiale: 65 mangan stål

*Farve:Som billeder viser

Pakkens Indhold:

1*Vinkel slibe-skive

1*12 tand træ udskærings plade

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

kr65.08 kr97.18

Del

Ost Grinder, Starship, Espresso Grinder Machine, Bmw E64 Grill, Rg500, Cross Fire, Grinder Se, Vinkelsliber Stå, Elektrisk Mølle Pen, Cir.

Certificering Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Søg