0 Anmeldelser SKU: h145994

7 Farver Skiftende Lys Nat Lysende Digitalt Ur Moon Star Projektor Vækkeur Termometer, Kalender, Snooze-Tabel Ur

På lager


7 Farver Skiftende Lys Nat Lysende Digitalt Ur Moon Star Projektor Vækkeur Termometer, Kalender, Snooze-Tabel Ur

Funktioner 1. Syv-nat lys farve: børnenes vækkeur har syv regnbue-farvede nat-lys, der kan bruges som wake-up lights, farverige nat, lys, stemning, nat lys, atmosfære, lys, børneværelse ure, som kan afspejle stjernerne og månen.Der er fem lyde, der kan bruges som sove sange til at hjælpe dit barn med at falde i søvn. 2. Lyd og lys: I hvilken som helst model test (nogen ringning), skal du trykke på TAP-tasten til at indtaste den naturlige musik og farverige belysning baggrund påskønnelse tilstand.Standard play tid 0:10. Når ringetonen afspilles, de farvede lys vil holde på cyklisk.Nedtællingen er slut, vejledning tid er 0:00, ringetone afspilningen stopper, og baggrunden lyset går ud. 3. Justering af lydstyrke: I spille-tilstand, tryk på OP-og DOWM taster for at justere lydstyrken, skal du trykke på TAP-tasten for at afbryde ringetonen, skal du trykke på TAP-tasten igen for at skifte til den næste musik, og tryk derefter på AL eller SÆT nøglen til at vælge at afslutte den naturlige musik og farvet lys baggrund sætter Pris på det mode forsøge at vende tilbage til normal tid skimmelsvamp test. 4. Brugervenlighed: soveværelse vækkeur er indstillet gennem fire buttons.By at trykke på knappen ovenfor børnenes vækkeur, nat lys let kan slås til og fra.Vi vil give en manuel, og du kan indstille tid og dato. 5. Room decoration: Selv hvis du don 't nødt til at bruge en children' s vækkeur, kan du gøre det til en elegant dekoration.Dette children ' s digital ur er drevet af 3 1,5 V AAA batterier (batterier er ikke inkluderet i pakken), så du kan placere den hvor som helst i rummet.Specifikation Tiden vise-modus: 12 eller 24 timer -Funktioner: alarm, temperatur afsløring, snooze-tilstand, 7 nat lys. -Termometer-tilstand: ℃ eller ℉ -Size: 4 * 3.5 * 3.5 inches -Strømforsyning: 3 1,5 V AAA batterier (ikke inkluderet) -Produkt størrelse: 100 * 90 * 90mm pakkeliste 1*Alarm 1*Instruktion

Bemærk -Du må ikke slå på eller tabe den vækkeur voldsomt, og holde det væk fra ild kilde; -brug ikke ætsende kemikalier, væsker og hårde klude til at tørre overfladen af dette produkt; -Bemærk brug ikke nye og gamle batterier på samme tid.Hvis skærmen er ikke klar, skal du udskifte batteriet med et nyt. -Du må ikke placere den i et varmt og fugtigt sted;-Du må ikke adskille de interne komponenter; -Efter alarmen er indstillet, skal du huske at trykke på OP eller NED for at aktivere alarmen og sætte det på pause, ellers kan alarmen ikke på alle.Alarm ikonet og snooze-ikonet vises på skærmen.

kr59.43 kr99.02

Del

Lampe Væggen, Par Kys Mærkat, Rød G-streng Til Mænd, Headli, Vækkeur Led, Led, Tensiometro, Sexet Pige Uden Undertøj, Digital Solceller Termometer, Uret Ciffer.

Er Smart Enhed No
feature8 Night Light Ure
Feature3 LED-Børn Vækkeur
Model-Nummer Digital Vækkeur
feature9 Touch Kontrol Vækkeur
Feature5 Vækkeur Lys
Stil Moderne
Materiale PLAST
Feature2 Elektronisk ur
Type Vækkeure
Funktion Farve Skiftende
Motivity Type Digital
Bredde 100mm
Item tabel ur
Oprindelse KN(Oprindelse)
Skærm Type Led
Feature6 Farver Ændrer Ur
Diameter 90mm
Feature4 Børn Vækkeur
Længde 90mm
feature7 Sky-Stjernede Projektor Ur
Form Enkelt Ansigt
Vægt 150g
Drop Shipping Støtte
Søg