0 Anmeldelser SKU: h1254

Justerbar Følsomhed Underground Metaldetektor Vandtæt Guld Detektorer Treasure Hunter Portable Detektor Kredsløb Metales

På lager


Bullet Punkter:

1、Høj Følsomhed: Når metaldetektor coil er tæt på, og metallet er registreret, og et bip høres.Jo større flytning af nålen, jo tættere afstand til metal.Sten og mineraler kan forstyrre identifikation.Rør og metal genstande i rummet kan påvirke testens resultater.

2、To Tilstande: Metal detektorer, der kan vælges på to måder.For alle metal-mode, alle metaller er fundet, med den højeste følsomhed og detektoren automatisk afbalanceret.Identifikation af metal kategorier i DISC-tilstand fjerner også uønsket metalgenstande.

3、Vandtæt Coil: stangen og spole i slutningen af metal detector er vandtæt, så du kan tillade, at det bruges på lavt vand.Hjælpe børn og voksne til at forstå alt om den lokale geologi, historie, mønter og artefakter.Hertil kommer, at det er meget interessant at finde ud af alt, hvad der er begravet i baghaven og de omkringliggende områder.Hold børn væk fra videospil.

4、Volumen Og Lyd Receiver: metal detektor har en audio-stik, der giver dig mulighed for at søge efter skatte på støjende veje og strande uden at forstyrre, og kan justere lydstyrken.

Parametre:

Projektets navn: metaldetektor

Anvendt materiale: ABS

Farve: gul, sort

Produkt størrelse: ca 81L x 16,5 W x 13,5 cm H/31.89*6.50*5.31 i

Søg spole diameter: ca 16,5 cm/6.50 i

Box størrelse: 47,5 L x 18,5 W x 9,5 cm H/18.70*7.28*3.74 i

Brutto vægt: ca 0,65 kg

Nettovægt: 0,5 kg

Arbejde frekvens: 55.4 KHz

Kræver batteri: 9V carbon-zinc batteri (ikke inkluderet)

Fladskærms emballage: ja

Behov for at samle: ja

Custom label: 847-004

Funktioner:

1. LCD-skærme og lyd alarmer vil advare dig, at noget metal i nærheden.

2. Vandtæt søg spoler giver dig mulighed for at søge efter tabte metalgenstande i lavvandede bassiner eller vandløb.

3. Justerbar søg følsomhed og dybde hjælpe dig med at finde ud af, hvad du leder efter, eller hvad du kunne være interesseret i.

4. Letvægts og nem at bruge, der er egnet til begyndere og nye skattejægere.

Liste:

1 * Metaldetektor

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

vindue.adminAccountId=228934132;

kr194.04 kr328.92

Del

Uno-x 140 Motor Ventiler.

Model-Nummer /
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Certificering Ingen
Søg