0 Anmeldelser SKU: h1174

1 STK Universal Læder Bagerste Bil Sæde Pude Dække For AUDI A4L A6L A5 A3 A2 A1-A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 R8 S1 S3 S4 S5 S6 S7 SQ5 RS3

På lager


1 STK Universal Læder Bagerste Bil Sæde Pude Dække

Om vores bil seatcushion dækker

Materiale: læder

Farve: Sort, hvid, rød,Brun,Creme-farve

Sæson: Hele året

Specifikationer: bageste række 1pc

Funktioner:

-Sædet har pocket design, letvægts og nem at tage

-Udvælgelse af høj kvalitet chuck tilbehør til holdbarhed

-Læder taske varme-resistente slibning, komfortabel og åndbar

-Anvend overordnede design,behøver ikke multi-blok splejsning,mere samlet helhed

-Ikke-vævede tekstiler, design ,Slid-resistente Blokeringsfri base klud

Materiale egenskaber:

Høj kvalitet microfiber PU læder materiale, sund miljøbeskyttelse, komfortable, åndbar og holdbar.Vandtæt og nem at rengøre, gode til alle årstider brug.

Rengøring og vedligeholdelse:

Du skal blot tørres af med en våd håndklæde for at fjerne overflade støv.For dyb rengøring, bare skylles direkte med vand.Din bil sædebetræk vil snart få et nyt udseende.

Brugerdefinerede bil sædebetræk til 95% bil model.

Vi har fire farver for dig at vælge

Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på Hviidunderlig.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem.Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på Hviidunderlig.dk.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i Hviidunderlig.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land.Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen.så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på Hviidunderlig.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.

Feedback

Kan du give os god feedback og 5 stjernede om beskrivelse,forsendelse,kommunikation, hvis du er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os PÅ én GANG,vil vi svare så hurtigt som muligt, efter at vi læser det.

Hvis du varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.

kr81.16 kr126.86

Del

Sq5 Ført Bag, Spørgsmål 2, Audi Q5 Sædeovertræk, Der Er Syet, Spejl Q5 Sq5, Sq5, Audi Q5 Bageste Sæde Cover, Audi Sq5, Audi Q7 Sæde, Audi A4 B8 Carbon Fiber Trim, Aspen Sædebetræk.

Relevant Sæson Fire sæsoner
Element Vægt 0.52kg
Element Type Sædebetræk & Støtter
Sæt Stykke 1
Item Højde 5cm
Mærke muchkey
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Bredde 50cm
Item Længde 100cm
Materiale Type Kunstig læder
Mfg Serie Nummer universal bil sædebetræk
Søg