0 Anmeldelser SKU: h1098

30 ml Bil 3D-Anti-Ridse Flydende Polering af Voks Belægning Maling Reparation Voks Agent Hydrofobe Maling Pleje Plast Restaurator med Svamp

På lager


Beskrivelse:

1.Anti-fouling og nem at rengøre: snavs og andre pletter er nemme at overholde maling overflade, hvilket gør malingen overflade er beskidt.Efter en belægning, har det en lotus blad effekt og forbedrer den selvrensende og hydrophobicity af maling overflade.

2.Forbedre hårdhed og reducere ridser: Sand erosion forårsager forskellige ridser på maling overflade.Efter en belægning, et beskyttende lag, der er dannet for at reducere eller undgå ridser, forårsaget af eksterne kræfter og mindske graden af skader på malingen.

3.Høj temperatur modstand, ikke brænde mærker: udsættelse for sollys og ultraviolet stråling vil medføre, bil maling til at oxidere og fade.Efter brug af denne belægning voks, der effektivt kan modstå misfarvning af malingen og ilt, der er forårsaget af høj temperatur og gøre bil maling lysere.

4.Danne en belægning, lyse som ny: Som bilen er brugt, forskellige stoffer i luften, langsomt reagerer med bil maling til at korrodere bil maling, hvilket gør malingen overflade langsomt dæmpes, og danner en belægning efter belægning for at gendanne bil maling til fabrikstilstanden.

5.Velegnet til biler af enhver farve-denne bil scratch repair kit ikke afhente farver.Det kan arbejde på køretøjer af enhver farve, men vær sikker på, at der er ingen elektropletteret krystal eller maling beskyttelse film.

Specifikationer:

Navn: Bil Galvanisering Løsning

Materiale: overfladeaktive

Pakning: enkelt flaske plast emballage

Størrelse: om 8.3*3.3*8.3 cm/3.27*1.30*3.27 tommer

Packing Liste:

Automotive Belægning Crystal Flydende Voks*1

Svamp*1

Bemærkninger:

1. På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

2. På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

kr13.67 kr18.24

Del

Flydende Silicium, Lim Gummi, Super Lim, Bil Maling Pen, Bil Polsk, Tom Negleolie Pen, Dugen Er Vandtæt, Bil Reparation, Bunden, Maling Reparation.

Element Vægt 1.0kg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Goxfaca
Materiale Type overfladeaktive stoffer
Specielle Funktioner Plastic Scratch Reducing Repair Refurbishment Coating
Navn Automobile Electroplating Solution
Item Volumen 30 ml
Element Type Plast & Gummi Pleje
Størrelse 8.3*3.3*8.3cm/3.27*1.30*3.27in
Materiale overfladeaktive stoffer
Pakning enkelt flaske plast emballage
Søg