Åhr altså… “Beskriv dig selv her” opgaven.

Jeg er stolt af min krøllede vilde karriere, og man skulle tro at man her midt i livet, ville være i stand til at sammensætte et par ord om sig selv. Det er nemmere at beskrive alle andre. For h…….!

På mit visitkort (degang man havde det), stod der Idémager, drømmer og Fantast. Det er stadig ret beskrivende. Jeg tror jeg er lidt af en mellemting mellem en popcornmaskine og en hoppebold.

Jeg er mere voksen end jeg ville have troet muligt. I 2014 blev jeg opereret i hjernen for en tumor, det gik ikke helt som det skulle. Konsekvenserne var komplet uoverskuelige, for mig, min familie, mit fremtidige liv, min karriere. Men jeg står solidt igen, med en lyst til at folde livet ud. De ar jeg har på krop og sjæl må være det tætteste jeg kommer på voksen. Det bliver man af at ligge i Sing seng og høre langt væk, at ens mor siger til en læge: “Vi er ved at undersøge om børnene kan bo hos os hvis de aldrig kan bo hos Michelle aldrig igen”. De er heldigvis lige her, altså den ene er flyttet, men “sammen kan vi” alt følelsen består!

Jeg rejser ud i det blå når jeg kan. Med og uden unger. Det seneste år har ført mig til: Kreta, New York, Egypten, Kilimanjaro, Zanzibar, Jordan, Skotland, Paris, Madrid, Peru, New Orleans. Det var faktisk lige i overkanten. Jeg bliver hjemme lidt mens jeg forbereder Borneo i januar. Jeg skal bestige nogle flere bjerge – det gør mig glad.

Bloggen Hviidunderlig.dk bliver et kik ind i min hjerne og et kik ud gennem mine øjne. Jeg skriver om det jeg finder vigtigt, det jeg tænker, det jeg ser. Vil du med?

Kh Michelle Hviid

Hviidunderlig.dk

FAKTA:

Michelle er født i 1972. Hun er mor til Benjamin (1998) og Kamille (2006).

Michelle er aotodidakt og har været selvstændig siden 1997 med bl.a. Runningdinner.dk

Hun har skrevet fast for hhv Ekstra Bladet, Berlingske og B.T.  har 8 års erfaring som foredragsholder. Hun begyndte at holde foredrag om iværksætteri efter at have skabt succesen Runningdinner.dk.

Michelles kommercielle og kreative brug af internettet siden 2002, har blandt andet skaffet hende en fast plads på Nationalmuseet udstilling om industriens udvikling i Danmark. Hun har også vundet flere priser og er blandt andet af Berlingske kåret til Young talent of the year.

Hun har været både Radio- og tv vært og er forfatter til de to bedstsælgere Skru op for livet (2010) og Råstyrke (2015).

Råstyrke handler om et voldsomt sygdomsforløb i 14/15 hvor Michelle blev opereret for en tumor i hjerne og efterfølgende blev lam og føleforsturret i højre side af kroppen. Det er en ærlig beretning om hvordan man insisterer på at komme tilbage til livet.

Faktisk har Michelle et indgående kendskab til at være patient efter problemer med blindtarm, galdeblære og livmor indenfor de sidste to år, har betydet 6 indlæggelser og operationer. Alligevel insisterer hun på at være mere menneske og mor end patient.

I 2018 har hun besteget Kilimanjaro og besøgt Machu Picchu til fods efter 10 dages vandring i Andesbjergene.

Michelle er en dygtig og engageret og virkelig morsom foredragsholder. Michelle har en humoristiske tilgang til sin eget sygdomsforløb og publikum sidder tilbage med en følelse af at de kan lidt mere end inden de hørte Michelle, med mere mod på livet. Og så er hun en af Danmarks sjoveste kvinder mens hun arbejder sig hen mod den eftertænksomhed hun uundgåelig efterlader hos sit publikum. Foredrag bookes via Tajmer.dk

Michelle vil røre de fleste, uanset hårfarve, køn og livsvalg. Michelle er født i Australien og er alenemor til 2 børn hvoraf den ene nu er voksen. Michelle er Ambassadør for Røde Kors, stifter af velgørenhedssuccesen Überbanko som siden 2007 har generet mere end 2 millioner kroner til hjælpearbejde, hun er aktivt involveret i Julegaveregn der sørger for at børnehjemsbørn i Danmark får ordentlige julegaver samt aktivt engageret i Børneulykkesfonden. Hun har arbejdet selvstændigt siden 1997 og er autodidakt.