Ud i det blå

Kærlighed

Savn.

Så smukt, så hårdt.

I savnet bliver min krop mindet om, hvor ondt det gør at miste. Jeg mærkede igår et savn som gjorde fysisk ondt. Jeg lukker instinktivt i og tror jeg er i fare.

Jeg bliver bange. Og vil skærme mig.

Dumt, når savnet bare skyldes …. forpulede Jylland og 48 timer.

Og andres gamle forfaldne regninger efterladt i mig, skal ikke betales af mig. De er ikke mine. Det har intet med nu at gøre. Det er fortid og jeg kan bare gå. Danse. 

Og jeg skal jeg slå paraplyen sammen og lade kærligheden regne ned over mig. Og jeg skal selv forblive åben. Følge hjertets instinkt. Elske.

“Det er vigtigt Michelle. Det er nu!” Råber mit indre mig op. “Jeg er bange” råber jeg sagte tilbage.

Og jeg lytter og tager den sidste rest af min rustning af. Selvom jeg er bange. For hende vil jeg være i verden.

Jeg vil være hende som troede på det. Som turde. Hende som står nøgen i regnen og ved at eventyret ender godt. Jeg vil færdes der hvor kærligheden er.

Han vil varme mig. Bygge shelter, komme med et håndklæde eller hvad jeg har brug for. Latter, blomster, drinks. Tryghed. 

Jeg kan se det. Jeg kan mærke handlekraften.

Tro. Kærlighed. Nu.

Men savnet? Savn er kun smukt. For jeg bliver grebet. Kærligheden er gensidig og jeg må gerne være overvældet, jeg må gerne græde, jeg må gerne være lille, jeg må gerne være mig. Jeg kan ikke engang være for meget – uden at det er netop perfekt? Men det sagde de jo, i årevis, at jeg var for meget, var det bare løgn?

“Pissemyrer” siger han og smiler, “Du må alt”, siger han bare og smiler igen, så jeg smelter, og så spalter mit hjerte igen. Morten, du er det vildeste og smukkeste menneske jeg nogensinde har mødt. 

Kærlighed. Nu. 

Alt er lige nu.

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud i det blå