Falkenberg Strandbad

470 års fødselsdag

Hvis man ikke føler sig gammel, er der altid børnene til at minde en om at man er mega gammel. Så jeg inviterede på 470 års fødselsdag.

Det var en fantastisk dag. Min kæreste bagte en kagedame til mig og jeg tror det er min bedste fødselsdagsgave nogensinde. Tak ❤

Den var i skarp konkurrence med luksus fra La Glace, mere tak. Og selve dagen blev holdt på Camp Adventure ved Rønnede. Et FANTASTISK sted. Ud i det grønne med dig, op i tårnet og svæv videre mellem træerne 💪🏼

Da vi alle havde været i tårnet, fik vi klatreseler på og tæskede rundt i træer og svævebaner. Jeg troede vi ville være færdige kl 14, men vi gik først da parken lukkede kl 18. Det var verdens bedste 470 års fødselsdag.

Jeg havde tærter, frikadeller og empanadas med, men koordiner det lige med Camp Adventure, de har steder hvor man kan spise, men ikke uden aftale 💪🏼

 

 

 

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falkenberg Strandbad