2018 - Farvel

Jeg har plads til nye coaching klienter:


Klip de usynlige elastikker.

Mine primære tanker gik i årevis på hvad de andre tænkte, og alt det der kunne gå galt. Og det meste gik galt – før det gik godt, før jeg turde mærke “mig”.

Til mit held kollapsede det meste, min hverdag, livet, alt det jeg troede at jeg skulle – for sådan gjorde jo alle. Jeg kunne ikke finde ud af det – og gav op.

Det har jeg gjort jævnligt siden. Jeg får stadig lullet mig selv ind i den gængse virkelighed, den de fleste lever efter, det vi så massivt bliver bildt ind er lykken, det vi blindtlever efter. Det behøver vi ikke. Ikke hele tiden. Heller ikke dig. Du er fri til at vælge dit liv. Meget er defineret men du har stadig selvbestemmelse. Råderet over din hverdag. Dig.

For mig er det vigtigt:
– At min krop er sund og stærk
– At jeg selv har indflydelse på hverdagen
– At møde verden i øjenhøjde med øjenkontakt.
– At respektere de aftaler jeg laver med mig selv (Uh det kan være svært)

Jeg søger tilbage til mig selv ofte, lærer at mærke efter hvad der rent faktisk gør mig glad. Og det handler om mennesker, smag og verden. Kærlighed. Altid.

HVAD VIL DU?
HVORNÅR MÆRKER DU EFTER?
HVORNÅR TØR DU?

Og jeg har gjort det så mange gange, givet op, først aldeles tynget af angst og helt ufrivilligt. Efterhånden mere sikkert og uden frygt. Efterhånden meget bevidst.

Det ville jeg gerne lære fra mig. Lære dig? Og min uddannelse? Jeg har siden jeg blev 18 år og myndig, altså i 28 år, dygtiggjort mig i at leve mit liv, mest efter hjertet. Men jeg har faktisk også taget et par coachinguddannelser, indtil videre har jeg bare mest, brugt dem på migselv. Se evt min nytårsblog for 2018?

Og ja, det har konsekvenser. Store konsekvenser, men alle valg betyder fravalg, intet valg er også et valg, og måske betyder det at miste sig selv.

Vil du skubbes og hives ud af komforten, sofaen, trummerummen? You’ve got the power, jeg vil gerne være startkabel!? Jeg tør godt udfordrer dig på dine “historier”, pege på dine vaner, skubbe dig ud af din komfortzone.

Jeg tager nu coaching klienter ind. Det er i København eller via nymodens telekommunikation hvor vi har øjenkontakt. En minimum startpakke er 5 timers coaching som vi selv sætter datoer på. Det kan også være 5 timer i træk. Herefter kan timer købes enkeltvis. Hvad skal du bruge 2019 til?
Pris: 5.000kr inkl moms (1.000kr rabat i januar 2019)

Send mig en e-mail på michelle@michellehviid.dk så sender vi en faktura. Mailer sammen om tidspunkter.

Kh Michelle
(klik her! Begrænset antal pladser)

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 - Farvel