Glædelig jul

Hviid hvid jul

Udsigten til Hviid hvid jul er stor!

Vi holder jul med hele familien i ulige år. Altså sidste år. Og næste år. Storebror, svigerinde, nevø, niece, mor, far og egen avl. Lige år er lidt mere tricky. I de lige år skal Kamille til sin far og så er det bare Benjamin og mig. 

Men i november drejede kloden sådan at jeg nu har Kamille hver jul. Da hun er 12 år, skulle jeg pludselig hive en jul ret hurtigt op af en hat. 

Heldigvis ville mine forældre gerne holde jul med os med kort varsel, der var bare ikke lige tid til den normale “Vi går en tur i skoven og kommer hjem med et juletræ”-overskudsjul.

Vi har tit holdt jul i mine forældres jagthytte på Møn, det er super idyllisk når man ikke lige skal røre flødeskum til ris a la manden, med en gaffel!

Den smukke jagthytte er ikke længere vores. Og så begyndte ønskerne til julen 2018 ellers at vælte ind, selv om vi kun er 5.

Mine forældre gad godt Berlin men Benjamin synes 3-4 dage var lige i overkanten pga rigtig mange skoleudflugter i de kommende måneder. (Its all about a girl)

Kamille gad godt Hviid Hvid jul. Det gad vist faktisk alle. 

Jeg gad helst ikke juletræ og 12 timers madlavning, og 36 timers oprydning især. Den var mine forældre med på. Men den 12 årige forventer lidt mere jul end os andre. 

Så. Vi undersøgte mulighederne og nu sejler til Norge i morgen. DFDS smuttur. Vi sejler søndag og hygger lillejuleaften med Trivial Pursuit og alt bliver serveret. Lækre kahytter og især – Tid!

Om dagen juleaften kælker vi på Korketrekkeren, en kilometerlang kælkebane i Oslo. Vi har været der før og det er skidesjovt. Hviid hvid jul, Bingo. 

Juleaften sejler vi retur og deltager i det store julearrangement på båden. Sovsen smager nok ikke som mors, men den smager godt og vi skal især ikke selv lave den. Det får den til at smage endnu bedre. 1. Juledag kl 10 er vi retur i København og Benjamin genforenes med sin smukke dejlige kæreste.

2018 bliver norsk Hviid hvid jul t/r og jeg glæder mig til god tid med hinanden og ingen gøremål 🎄

Jeg glæder mig især til at give børnene gaver. Der er især en gave er ved at få mig til at eksplodere, det vender jeg tilbage til. 

God jul

Kh Michelle Hviid, ho ho ho hø hø hø

Her er et billede af min far, min bror og min søn juleaften 2017, de flirter rigtig med kameraet…. og smukke Kamille, afkom med mig i midten og VINDEREN af mandelgaven 2017. Ikke unfair med lidt held i spil …. 😉🎅🏼🎄🦌🎯

 

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul