En dag i mine sko

I N V I T A T I O N

Hej lusepustere, dødbidere og andet sofaslæng. Her sker jo aldrig en skid. Og historisk set så arrangerer jeg det bare selv, når den invitation jeg drømmer om, ikke lige tikker ind.

Så nu holder jeg et voksen pool party. Eller “ved siden af pool” hvis du ikke lige orker Speedos.

Lørdag d 12 januar kl 18-01

Tore Munch og Totem kommer og laver det mest blærede shov, og for jer af jer der ikke kender Tore, så er han så helt afsindig blæret. Og dygtig. Han er sådan en der flyver til Maldiverne og optræder. Eller Caribien, men den lørdag er han for en stund vores.

Andrea Pelligrini kommer og synger for os og det bliver så smukt, Andrea synger Mezzospran og med akustikken der hvor vi skal være, bliver det så smukt. Andrea har vinger og hvis du lukker øjnene, kan du se dem. Jeg lover det.

Og ved du hvad, vi skal være på Manon Suite. Lige ved Rådhuspladsen har Hotel Guldsmeden bygget en oase. Det er så eventyrligt og smukt. Og du må som sagt gerne bade. Det er utvivlsom Københavns smukkeste lokation.

Vi får det lækreste mad og drinks og DJ. Og flere blærede drinks. Og i det hele taget er det bare den event jeg gerne selv ville inviteres til. Det bliver ikke sådan noget “Pling Pling-Se mig” musik. Det bliver “fandens sexet og hyggeligt” musik.

Al overskud donerer vi selvfølgelig til Børneulykkesfonden, så målet er selvfølgelig at det skal skæppe lidt i kassen, men ikke min. Vi arbejder allesammen gratis. Min bankrådgiver er ikke imponeret, men jeg er glad og DET ER VIGTIGERE. Og kunne vi ikke være voksne? Sådan +40 ish? Jeg tjekker det ikke, men tænker at dem uden rynker har en fest på hvert hjørne? Tag en mand med under armen, de er lidt langsommere i billetoptrækket end kvinder, ved jeg.

Lørdag d 12 arbejder jeg ikke. Jeg danser, svømmer, sludrer og skåler. Og vil I ikke godt komme på bare tæer som minimum, så det ikke bliver prætentiøst, det ville være så unødvendigt.

Kom i stedet og del ud af dig selv og gode energier og komplimenter. Der er kun plads til ca hundrede, så køb din billet nu. Nærige mennesker er ikke velkomne, og her taler jeg ikke om kroner og ører.

Det bliver meget skønnere end nytårsaften ❤💋🙏🏼

Kh Michelle

Billetter og mere info HER!

  • PS. Alle værelser på 5. sal udbydes til gæster til Børneulykkesfonden for 750 kr. inkl. morgenmad. Der skal forventes larm fra vores fest til kl ca 01

 

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i mine sko