Julegaveide 🎄

En dag i mine sko

En dag i mine sko:

Kl 09 har jeg et interview om min kommende rejse til Kinabalu på Borneo, jeg skal bestige Kinabalu til fordel for Børneulykkesfonden. Det skal i nok høre mere om.

Kl 11 kører jeg til Silkeborg hvor jeg skal spise frokost med min veninde Majbritt. Det er altid sjovt, skønt, inspirerende og skørt

Kl 17 har jeg et foredrag i Jyske Bank og det var sjovt. Jeg elsker at holde foredrag, men jeg var virkelig i hopla. Da jeg er færdig løber jeg ned til bilen og kører i øs pøs regn til Århus, hvor jeg skal være kl 19

Kl 19 skal jeg sammen med Morten Wieghorst holde foredrag om at komme igen efter alvorlig sygdom, al omsætning går til Team Rynkeby. Det var en meget fin aften, rørende og jeg må flere gange fælde en tåre. Den 1. Dec var det 4 år siden jeg blev opereret, og jeg er lidt ekstra påvirket disse dage. Vi er færdige kl ca 22 og jeg har lang vej hjem. I silende regn. Vi holder det samme tema aften i februar i København, det vender jeg også tilbage til. PS. Jeg tudede kun 12 gange ca!

Kl. 22 kører jeg mod Købehavn. I Nyborg har jeg et “strække benene stop”. Jeg møder vidunderlige Alberte og vi joker lidt med det eksotiske landevejsliv, som vi står der midnat i silende regn og drømmer om vores senge.

Jeg hører Alberte resten af vejen hjem, især sangen “April” hvor hun synger:
“Der var engang hvor der var råd til at forsvinde, ud af venskaber, man fandt jo bare et nyt”

Og føler mig taknemmelig over at have mødt Majbritt i år. Jeg er faktisk nærmest kronisk taknemmelig, tænker jeg mens jeg bander regnen af helvedes til. Jeg er tidligst hjemme ved 02 tiden

Kl 02 ligger jeg i mit badekar. Efter en meget lan dag i mine sko. For så smertefuldt skørt som det lyder, er det hele oven i købet foregået på høje hæle. Men mine fødder har det godt. Frederikke George Gearløs fra Roccamore har opfundet en sko med høje hæle som støtter foden på en ny måde, med en “pude” under trædepuden, og det holder mine fødder glade.

Og jeg har læst om de sko, med skepsis, men jeg bøjer mig i støvet, hun har jo fortjent en Nobelpris for Roccamore.

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveide 🎄