Hmmmmm. Helt sikkert...

Åh, disse minder ❤️💪🏼

 

Hvert år på denne her tid får jeg de vildeste “minder” i hovedet på Facebook. I dag for 4 år siden blev det offentlig viden at jeg skulle opereres for en hjernetumor. Jeg løb og løb og løb i ugerne fra jeg vidste det til selve operationen, jeg er en do’er og det var det jeg følte jeg kunne gøre, sørge for at være fysisk stærk. Mit liv blev nemmere da verden vidste det. Jeg er ikke så vild med hemmeligheder. Det var klogt!

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hmmmmm. Helt sikkert...