På en brødrister vender man bollerne

Hmmmmm. Helt sikkert…

Efter min udsendelse på Clement har jeg fået en masse henvendelser. En af dem fra en der gerne vil sælge mig et produkt, der kan hjælpe mig, hvis jeg er stresset.

Og jeg har fattet at i har vurderet at jeg har så travlt, men det passer altså ikke. Jeg har max 8 arbejdsdage om måneden og det er afsindigt priviligeret mht tid.

Så det skrev jeg tilbage. Tak, men jeg aldeles ustresset. 

Han mener så at jeg skal købe produktet hvis jeg har problemer eller udfordringer indenfor et områderne “fysisk sygdom (også kronisk), sport, coaching, stress, mad/drikke, udseende, vægt, motion, identitet, arbejde/karriere, ledelse, samarbejde, iværksætter, familie, parforhold, single liv, seksualitet, forælder, barn, ensomhed, kræft, depression, PTSD, angst, OCD, smerte/spændinger, afhængighed og aldring”

Jeg er især vild med “aldring”, sådan får man 100% af befolkningen med, hvis du altså ikke føler dig ramt inden 🤣

Se mailen herunder og husk at mærke efter hvordan du selv har det, næste gang nogen prøver at sygeliggøre dig, for så at sælge dig noget der kan hjælpe, på det behov de lige har påduttet dig 🙈

 

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

3 kommentarer

 • Nu er jeg nysgerrig på hvad det er for et produkt. Er det en multi-køkkenagtig ting, der kan alt det?
  Eller er det råstyrke og mod, der virker på alt det ovenstående? Begge dele har du jo i forvejen 🙂

  Knus & smil
  Gitte K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sgu da rart, at nogen virkelig bekymrer sig for én, ikke? 😉
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvad gør man ikke for at sælge, og kunne man nu få en kendt med på ideen, så er markedsføringen jo endnu bedre til den næste potentielle kunde. Jeg er sikker på at de nybagte boller fra din underbo (tidl. blog indlæg) har en bedre effekt mod de opremsede områder😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en brødrister vender man bollerne