DERFOR

Mandag…

Første træning i oktober blev mandag d 22. Jeg har taget 5 kg på på en måned og dem smider jeg så igen inden jeg skal bestige Kinabalu på Borneo i januar. Jeg havde brug for en pause, mit blodtryk var så lavt at jeg konstant blev svimmel. De 5 x narkose i august var ikke gratis for helbredet. Og til dem der undrer sig, det var bare noget helt simpelt livmor som gik agurk. Jeg er rask, blev bare lidt træt i betrækket. Men nu spænder jeg hjelmen igen. Minimum 3 træninger om ugen herfra til Borneo

Min far blev 70 år i januar. Vi forærede ham en tur til Polen og skyde en kronhjort. Jagten var tidligere i år og i går kørte mine forældre så derned og hentede opsatsen. Det gør mig glad og jeg glæder mig til at se den

Og så har min mor lige været her, hun bestyrer en cafe for Røde Kors hvor flygtninge kan komme og få hjælp, tøj og en kop kaffe. Min veninde Gitte havde en masse tøjrester fra sin butik og de kommer nu til at hjælpe mange mennesker. Det giver så meget mening inde i mit hjerte. Tak Gitte og tak Mama.

I morges bookede jeg en lang weekend i Berlin med en god veninde. Jeg sidder drømmende og kikker på tips til Berlin, fede cafeer, butikker, must sees. Har du tips?

Og så er min seje fighter kommet hjem fra Evolement Dancecamp. Med et blå øje. Det er så dejligt at hun er hjemme. Hun har danset ca 6-7 timer hver dag og når hun kommer fra skole i dag bliver hun overrasket med en omgang massage af yndlings Boo 💪🏼

Og sådan her ser min tirsdag ud. Harboøre t/r. Der er ellers længst til Harboøre hva….? 😉

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

3 kommentarer

 • Kære Michelle!
  Dejligt at se dig hos Clement forleden. Du er inspirerende, og jeg holder af din ærlighed og åbenhed!
  Fik aldrig sagt tak for en masse fantastiske running dinners i sin tid. Det er dejlige minder; nogle af de bedste fra min singletid <3
  Berlin er altid en god idé, og det er sådan set derfor jeg skriver til dig! De bedste Berlintips får du fra Sissel-Jo Gazan. Jeg vil anbefale dig Sissel-Jo Gazans bog om Berlin. Mange af vores største Berlinoplevelsr har vi fået takket være hende! Kig også forbi hendes Berlin blog.
  http://vielskerberlin.dk
  Jeg har også lavet en liste – du kan se den her. Min favorit er YumchaHeroes – jeg elsker gaden den ligger på og Rosenthaler Platz. Og så Kanaan!
  https://mammalade.wordpress.com/2016/03/20/vores-favoritsteder-i-berlin/
  Kram og go’ rejse!
  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Michelle!
  Dejligt at se dig hos Clement forleden. Du er inspirerende, og jeg holder af din ærlighed og åbenhed!
  Fik aldrig sagt tak for en masse fantastiske running dinners i sin tid. Det er dejlige minder; nogle af de bedste fra min singletid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Michelle.
  Denne restaurant er sjov. En blinde restaurant. Du sidder i mørke, mens du spiser.

  https://www.unsicht-bar-berlin.de/en/html/home_1.html

  Hilsen
  Berit 🙏
  ps. God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR