Mit hjørne

DERFOR

Da jeg fik af vide at jeg var syg, havde en knude på hørenerven, havde jeg intet grundlag for at forstå hvad det betød. Omfanget, risiko, konsekvens. Jeg troede det var den sikre død, det skreg hele mit system.

Da operationen gik af helvedes til og jeg godt nok overlevede men min krop var halvsidet lam, anede jeg ikke hvad det betød eller ville betyde på sigt.

Alt er jo godt nu, og det blev så uendelig vigtigt for mig at jeg kunne blive en god reference for andre der havnede i samme situation.

Jeg ville være hende man tænkte på og tænke “Måske er det ikke så slemt, for hende Michelle Hviid er da et eksempel på at det meste kan lade sig gøre!”

Og nu tikker de her beskeder ind. Med jævne mellemrum, og jeg bliver stolt og lykkelig og tænker HELL YEAH💪🏼

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

2 kommentarer

  • Godt at det hele endte godt! Kan godt på sin vis relatere til hende der sker, da jeg selv kører mountainbike og tog et styrt med hovedet først. Jeg slap med en hjernerystelse. Men der kan hurtigt ske ting som ændre ens liv radikalt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt

    Det er så velfortjent fordi du også giver mig mod til at forandre mit liv og især sætningen fra dit foredrag” Træn, spis sundt og gør det sværeste først” Tak for dig, dine bøger og alt det det du åbenhjertigt deler med andre 😍 Af hjertet tak 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjørne