Go, Go, Go - Gør det!

Min seje datter

Min vidunderlige datter er 11 år, snart 12. Jeg har i dag afleveret hende på en dansecamp på BGI akademiet ved Horsens. Det er en Camp for unge mennesker og hun er lige det yngste, men hun havde selv mod på det. Jeg afleverede hende kl 17, et fremmed sted hvor hun ikke kendte en levende sjæl. Kort tid efter tikkede nedenståemde SMS ind.

Det gør mig afsindigt lykkelig. Vi gamle kan lære så meget af de unge. De har stadig den yndige ligefremhed og uskyldighed som vi ikke tør beholde, jo mere vi slår os i livet.

Jeg går ud og finder mig nogle venner. Ja du gør. Selvfølgelig gør du det.

Kys fra mor

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go, Go, Go - Gør det!