Lorte toilet... høhø

Kim, for helvede. Tak.

Engang som barn i bilen, jeg halvsover på bagsædet i bilen uden seler, mine forældre ryger på forsædet, hvor der heller ikke var seler. Vi er vel på vej hjem fra en middag, det er sent da vi kører ind for at tanke.

Og resten ved jeg ikke helt om jeg husker, husker forkert eller har fået fortalt.

Med på tanken er der et folkevognsrugbrød, de har også lige tanket. De er vel 7-8 stykker på de mange sæder. Mere røg.

Min mor fortæller mig at det er Gasolin. Jeg var måske 8 år? Men det gjorde så stort indtryk og vi fik deres autografer.

Som voksen sad jeg engang foran Kim Larsen i biografen. Han sov. Jeg havde bare lyst til at fortælle ham om dengang min søn kun sang Gasolin, om alle gymnasiefesterne med Rabalderstræde. Om Tværs på teenageværelset og Som et strejf af en dråbe. Og hvor indblandet han har været i det meste af mit liv. Men det var jo i alles liv og han kunne tydeligvis også godt lide at være i fred.

For helvede altså. Kim. Kloden drejer stille rundt. Tak.

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

2 kommentarer

 • Annemarie

  “jeg halvsover på bagsædet i bilen uden seler, mine forældre ryger på forsædet, hvor der heller ikke var seler”. Hold op, hvor jeg griner af den kommentar. Vi levede livet farligt dengang og jeg kommer til at tænke på denne sang med Savage Rose med Thomas Koppel og Anisette + Povl Dissing: I KAN IKKE SLÅ OS IHJEL.
  Når det så er sagt, så er jeg glad for, at vi er mere ansvarlige i dag både med hensyn til rygning og seler. Men en sjov tid at tænke tilbage på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Godt skrevet Michelle og jeg kender det godt, jeg har hele livet været vild med Björn Afzelius, han har været min “trøst” når jeg har fløjet alene (noget jeg ikke er glad for) så jeg har alle hans bedste sange på min ipod. Engang hjem fra et sent foredrag i Ålborg, sad han foran mig i et næsten tomt fly, og medens jeg sad og hørt hans musik prøvede jeg at samle mod til at fortælle ham hvor meget hans musik betød for mig, men modet svigtede, det har jeg fortrudt mange gange siden🤭

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte toilet... høhø