Bowling VS Curling

De smukke unge mennesker

Store unge har i dag roet kajak i Frederiksdal, mens han roede lidt rundt derude kom hans kæreste endelig hjem fra Buenos Aires.

I aften skal han til Norge og vandre på Fjeldet og det gav dem ganske få timer sammen. Så jeg hentede yndlings Therese og kørte hende til Frederiksdal og bagefter dem begge to hjem til ham på Østerbro. Så de fik 23 minutter mere sammen.

Jeg fornemmede at jeg ikke var inviteret på mad. Det var som om jeg blev ignoreret da jeg sagde “Vi kan spise sammen allesammen” og han svarede henvendt til Therese “Ignorer min mor”, den hentydning fangede jeg godt.

Til gengæld havde jeg kolde colaer med til hele klassen og det gav point, de var sjovt nok tørstige efter en hel dag i kajakkerne.

Topblæret uddannelse.
Her er “lille” unge 💪🏼❤️🎯

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bowling VS Curling