De smukke unge mennesker

Alt hvad der kan gå galt, går galt

“Vi skal bone (??wtf2018??) gulve i jeres opgang torsdag d. 20/9 og repos skal være helt ryddet”

Mig 1/9: Det er en kærkommen lejlighed til at få ryddet op på mit loftsrum, sorteret alt og ryddet ud på repos. Jeg har nogle Instagram inspirerede ideer til optimal orden.

Mig 19/9 kl 22.00: FUCK DET ER IMORGEN. Jeg må bare tage de 2 cykler, det løbehjul, den overdimensionerede urtepotte, de 3 kufferter, de 2 åndsvage skabslåger, gulvspanden og den forpulede tomme gasflaske ind i entréen. Det kan sjovt nok ikke være i entréen og så tog jeg gulvet foran badeværelset i brug.

Løbehjulet ligger nu på gulvet lige foran badeværelsesdøren, og jeg VED på nuværende tidspunkt, at det løbehjul angriber min fod i nat når jeg skal ud for tisse halvt i søvne. Så tumpet, men der er intet jeg kan gøre ved det nu, jeg har lagt mig.

Alt hvad der kan gå galt, går galt. Jeg er 46 år og det har jeg lært. Kys min fod farvel. Den har alligevel tabt tåneglen på storetåen, og er ikke for køn i forvejen. Løbehjul er Step on a LEGO fakir versionen. So me.

Følg Michelle Hviid på LinkedIn her
Følg Michelle Hviid på Instagram her
Følg Michelle Hviid på Facebook her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De smukke unge mennesker