Roadtrip / maj 18

Min lille dreng er 20 år

Benjamin 20 år ❤🇩🇰 Det var nemmere at føde ham end at hente en pizza. 

Han sov ca 23 timer i døgnet det første år, han sov engang fra hans far og jeg stod op og han sov hele vejen til babysvømning, han sov da jeg gav ham blebadebukser på og han vågnede først i vandet. Svømmelæreren sagde at hun aldrig før havde set så stor en baby. 7 uger og 7 kilo. 

Han har aldrig grædt. Kun en gang hvor han skreg i 4 timer indtil han sked gennem både ble og tøj. Selvfølgelig i en flyver, han skreg hele vejen fra vi lettede til vi landede. Jeg havde en nøgen baby i favnen da vi ankom i lufthavnen. På gran canaria hvor han så åd al sandet på øen. 

Han nåede at høre oldefar fortælle selv hvorfor han var Ridder af Dannebro og alt hvad nogen nogensinde har fortalt ham siden, kan han huske. På nær hvis det indeholder sproget fransk eller viden om kemi.

Faktisk ville han ikke i skole, jeg forklarede ham at han skulle. Det var et slagsmål og da jeg gik første dag i børnehaveklassen sagde han bravt “Ok mor. Vi ses om 10 år”, jeg havde tænkt kl 13. Han havde spurgt hvor længe han skulle gå i skole, jeg havde svaret “Minimum 10 år”.

Kom på hans hold hvis du nogensinde skal spille TP og han er tilstede, det hold vinder. Han har slæbt mig med gennem græske ruiner, pyramider og skeletter i klamme katakombere i Paris. Men jeg har også slæbt ham med igennem en del (!) Både i verden og i livet. 

Hver dag i 5 år var han vokset ud af sine bukser og hver anden uge kunne han ikke passe sin cykel og pludselig flyttede han bare. Åh Benjamin, ingen kan få mig til at grine mere end dig. Du er så elsket. Tillykke ❤🇩🇰

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip / maj 18