Min lille dreng er 20 år

Min elskede veninde ❤️

Frokost med det her yndlingsmenneske. Der ikke meget der er tryggere for mig end Anne P.

Hun begyndte at lave mine lektier i 1988 og hun har en stor del af æren for at jeg overhovedet fik den hue. I 1988 mødtes vi. Der var vi 16 år. Nu er vi 46 år (ja ja Anne bliver det først om 2 mdr) det er 2/3 af mit liv der har været snoet ind i Annes.

Engang kom vi gående i Hillerød. Der stod en vinduespudser højt oppe på et halvtag, så lagde vi hans stige ned så han var fanget på det halvtag, og hold kæft hvor var det sjovt. Og tarveligt. Anne lånte mig pengene til min første lejlighed, kontant. Da jeg solgte den igen var det selvfølgelig til Anne, da hun kom hjem efter 10 (?) vilde model år i udlandet.

Dengang skrev man breve til hinanden. Anne sendte mig engang et brev hvor en ret saftig historie startede på slutningen af side 3, så manglede side 4, og side 5 var noget helt andet. Det viste sig at hun bare drillede mig, der havde aldrig været en side 4. Da vi begyndte at maile var det nye dansk ikke så tæt på Anne. Hun fattede ikke min e-mailadresse og jeg stavede den 10 gange, til sidst bad jeg hende faxe hvad hun mailede til: 2fast4usnabela@post7.tele.dk. Snabel-a skrevet ud i bogstaver. Og jaja, den hed 2fast4u, det var inden jeg blev 100 år.

Man er heldig hvis man får lov til at være tæt på Anne. Meget heldig. Hun er en af de gode. Det klogeste menneske jeg kender. Anstrengende smukt pakket ind. Jeg elsker iøvrigt at vi skyder et et eneste snapshot af os, sådan ser vi ud, ingen filtre, ingen pis, bare os i det her sekund i sep 18. Kys Anne.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille dreng er 20 år