Min elskede veninde ❤️

Hvor knækkede filmen?

Jeg har lige været nede at handle og står ude foran Irma og overvejer om jeg skal købe blommer eller vindruer, der er et halvtag og op af en af søjlerne står en ret nydelig ung mand, yngre end mig, han siger et eller andet til mit døve øre. Jeg går helt over til ham og siger at jeg ikke hørte det. Lidt forlegent peger han på en stak aviser og spørger om jeg vil købe Hus forbi.

Jeg bliver helt paf, men det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg siger til ham at han ikke lige slog mig som en hjemløs. Og han fortæller at han bruger meget energi på hygiejne og rent tøj.

Jeg spørger hvorfor han står der, hvor knækkede filmen?

Han fortæller om et firma og noget økonomi der stak af, så begyndte han at drikke. Han stinker af sprut. Jeg tænker højt og spørger om han ikke kunne stoppe, og det vil han selvfølgelig gerne, men det er hårdt. 

Jeg spørger, i modsætning til at leve i et telt med vinteren i sigte og leve fra hånden til munden ved at sælge hus forbi? Jeg synes også det lyder pænt hårdt. Men så også destruktivt. 

Jeg henter min bog af blindhed over mit eget privilegie, og forærer ham, da jeg bærer weekendens luksus fra Irma over i min bil. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gøre. 

På vej hjem i bilen tænker jeg, at det der måske gjorde størst forskel for ham, var at jeg talte med ham menneske til menneske. Brugte 10 minutter på at forsøge at forstå. 

Sagde til ham at jeg ikke havde brug for at blive belært om når livet slår mega kluddermor, og man kun har sig selv til at hive en op i nakkehårene. Men at han selvfølgelig bare kunne satse på reinkarnation. Det gør de fleste alligevel. Og hvis han satser på at en anden hiver ham ud af sumpen, kan han lige så godt tage en drink imens.

Og uden således at vide om jeg har gjort skade eller gavn, er jeg kørt hjem i mit priviligerede liv. Jeg købte blommer. #hjemløs #husforbi #irma #købehavn #alkohol

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min elskede veninde ❤️