Jo, jeg ved godt hvor min teenager er....

Anmeldelse af "Skru op for livet"

Uddrag:

“I modsætning til andre ?selvhjælpsbøger?, jeg har forsøgt mig med, er Michelles skrevet i korte afsnit. Afsnittene beskriver typisk en episode i Michelles liv og har en tankevækkende og/eller inspirerende pointe. De korte afsnit er medvirkende til, at du nemt finder tilbage til de pointer hun så gavmildt deler ud af”

“Jeg har før lånt eller købt ?selvhjælpsbøger?, som jeg ikke har læst til ende, fordi jeg er nået at falde i søvn over de lange udredninger og få konkrete pointer. Jeg foretrækker Michelle-modellen”

“Uanset om du går rundt med en iværksætter i maven eller om du ?bare? synes, at dagligdagen kører på cruise control, så er Michelle ? og hendes bog ? fuld af inspiration til hvordan du, med overkommelige handlinger, kan gøre en masse godt for både dig selv og for andre”

Læs hele anmeldelsen her:

http://www.juniorbusiness.dk/anmeldelse-af-michelle-hviids-bog-skru-op-for-livet.html

Du kan læse kapitel gratis her. Du kan også bestille bogen signeret. Vi sender fra dag til dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jo, jeg ved godt hvor min teenager er....