Stjernerstunder

Fra tanke til handling

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig aften med en veninde. I min indbakke finder jeg citatet herunder. Sendt til mig fra en god ven. Jeg blev rigtig glad. Det er et fint citat som varmede mit hjerte.

Nu ved jeg at han tænkte på mig, og han tænkte på hvad der betyder noget for mig. Det blev ikke kun ved tanken. Sikke en god ven. Handling er “det nye sort”. Der skal så uendelig lidt til. Tak for brevet, jeg blev rigtig glad!

Hvornår har du sidst gjort noget særligt for en ven?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjernerstunder